Umum | PAFA Umum Senarai Pengurusan Baharu 2014

SDN KV JATA

PAFA semalam mengumumkan barisan pengurusan baharu yang bakal menyahut cabaran musim depan dengan menampilkan Pengurus Baharu yang diharap dapat mengubah persepsi negatif peminat yang sebelum ini kurang berpuashati dengan Pengurus sebelum ini.

Perlu diingat, Dato’ Azhar bin Ahmad bakal menjadi tumpuan dan setiap keputusan yang dibuat akan memberi impak yang besar dalam memajukan bolasepak Perak di masa akan datang. Oleh yang demikian, keputusan yang bakal dibuat perlulah mengambil kira semua aspek dan tidak lupa pendangan dan harapan penyokong setia yang sentiasa mahukan yang terbaik demi Perak tercinta.

Berikut adalah senarai penuh Pengurusan Perak 2014:

Pengurus: Dato’ Azhar bin Ahmad

Pen.Pengurus: Ishsam bin Shaharuddin

Ketua Jurulatih: Abu Bakar Fadzim

Pen.Jurulatih 1: Belum dimuktamadkan

Pen.Jurulatih 2: Chan Win Hong

Jurulatih Penjaga Gol: Suhaimi Mat Lazim

Doktor/Psioterapi: Mohd Noradam bin Mohd Azam

Likes(0)Dislikes(0)
This entry was posted in Info SDN and tagged , on by .

About syidi_black

Anak Jati Perak Yang Ingin Berjasa. Perak Adalah Tempat Tumpah Darahku, Bumi Kg Permatang Raja menjadi Saksi Kelahiran ku. Kini Aku merantau ke Segenap Bumi Malaysia membawa Diri Mencari Rezeki Untuk Sesuap Nasi Tanpa Melupakan Siapa Diri dan Dari mana Asal-Usulku. Bumi Perak Darul Ridzuan Tetap Aku Kenang Sampai Mati dan Aku sentiasa merinduinya Tika diperantauan.

4 thoughts on “Umum | PAFA Umum Senarai Pengurusan Baharu 2014

 1. chuck

  Assalamualaikum wbt..
  Warga sdn yg dirahmati Allah srkalian,rasa syukur teman panjatkan ke hadratNya diatas perkhabaran baharu ini.
  Sungguhpun demikian,post bagi pen.pengurus rada teman telahpun diisi dan dilengkapkan.jika benar ianya belum dipenuhkan lagi,teman ingin mencadangkan YB sdn sbgai pen.pengurus skuad perak yg baru.
  Sekian dulu buat waktu ini.

  Chuck

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. chuck

  Pohon penender utk ptong rumput,sponsor baju n bagai g tender berkaitan dgn team serahkan nama kompeni mike dkt tmn.t teman try slowtalk dgn pen.pengurus baru.taula teman ngayat dia..kome standby jer % utk teman..hehehe

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. helmirizal

  selamat datang kepada pengurusan baru....di harapkan kalian semua menjalankan tugas dengan sebaiknya...bekerjasama sebagai satu pasukan untuk memajukan bolasepak perak

  moga musim depan perak mampu membawa sekurang-kurangnya satu piala ke perak

  tak sabar nak tahu senarai lengkap pemain perak pulak hehehe

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.