Pengumuman | Penafian ‘Pages’ Seladang Dot Net di Facebook

28 Mei 2013 lalu, pihak SDN mengesan ‘pages’ di laman sosial ‘facebook’ yang mencurigakan. Di sini pihak SDN ingin menegaskan bahawa kita hanya menggunakan platform laman web ini semata-mata untuk apa-apa sahaja maklumat tentang bolasepak Perak yang telah bermula sejak 2005 lagi sebelum dinaik taraf hosting 2 tahun kemudiannya.

Untuk makluman juga kami TIDAK PERNAH memberi kebenaran kepada mana-mana individu untuk membuka akaun di mana-mana laman sosial. Kami juga tidak akan bertanggungjawab ke atas segala maklumat atau apa sahaja yang tercatat di laman sosial yang menggunakan logo atau nama SELADANG DOT NET. Pihak SDN tetap dengan pendiriannya berdiri di atas kaki sendiri dan tidak berselindung di belakang mana-mana pertubuhan atau persatuan. Laman web ini juga bergerak secara bebas tanpa bergantung kepada mana-mana pihak.

Sebarang permasalahan sila beri maklum balas di mana-mana ruangan komentar atau berhubung dengan Admin di ruangan Shoutbox. Terima Kasih. Saya Yang Berusaha Menyampaikan.

Likes(0)Dislikes(0)
This entry was posted in Info SDN and tagged , on by .

About syidi_black

Anak Jati Perak Yang Ingin Berjasa. Perak Adalah Tempat Tumpah Darahku, Bumi Kg Permatang Raja menjadi Saksi Kelahiran ku. Kini Aku merantau ke Segenap Bumi Malaysia membawa Diri Mencari Rezeki Untuk Sesuap Nasi Tanpa Melupakan Siapa Diri dan Dari mana Asal-Usulku. Bumi Perak Darul Ridzuan Tetap Aku Kenang Sampai Mati dan Aku sentiasa merinduinya Tika diperantauan.

2 thoughts on “Pengumuman | Penafian ‘Pages’ Seladang Dot Net di Facebook

  1. helmirizal

    wah ada pihak yang guna pakai nama SDN di FB? jom serang page to dan cari siapa yang bertanggungjawab..

    ada link fb to tak?

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.