Umum | ‘Coming Soon’ Penjualan Baju Seladang Dot Net

Pihak Seladang.net sedang meneliti rekabentuk yang sesuai untuk Baju SDN yang bakal dibuka tempahan tidak lama lagi.

‘Design’ yang akan dikeluarkan berkonsepkan ringkas dan sesuai untuk Semua golongan tidak mengira usia. Ini adalah sebagai penghargaan kepada Semua pengguna setia yang sudi menjadi laman web ini sebagai platfom untuk menyuarakan pandangan demi Perak yang kita sayang sampai mati.

Selain itu, ia juga boleh dijadikan sebagai bukti kesetiaan kita kepada Skuad Seladang dan sentiasa bersama tidak kira apa jua keadaan. Terima kasih kepada Semua Anak- Anak Perak yang menyokong Skuad Seladang melalui Seladang.net.

Likes(0)Dislikes(0)
This entry was posted in Umum on by .

About syidi_black

Anak Jati Perak Yang Ingin Berjasa. Perak Adalah Tempat Tumpah Darahku, Bumi Kg Permatang Raja menjadi Saksi Kelahiran ku. Kini Aku merantau ke Segenap Bumi Malaysia membawa Diri Mencari Rezeki Untuk Sesuap Nasi Tanpa Melupakan Siapa Diri dan Dari mana Asal-Usulku. Bumi Perak Darul Ridzuan Tetap Aku Kenang Sampai Mati dan Aku sentiasa merinduinya Tika diperantauan.

9 thoughts on “Umum | ‘Coming Soon’ Penjualan Baju Seladang Dot Net

  1. Jaji

    Maaf cakap le. Baju kemeja ke ataupun baju-t. Sepatutnya bila design baju tu dah fanalised baru le artikel ini disiarkan. Sekarang ni kami ternanti-nanti akan design, sama ada ia sesuai ataupun tidak. Lepas tu baru le kami putuskan nak beli ataupun tidak.

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.