Info | Perlantikan ‘Contributor’ Terbaru

Awal bulan September yang lalu pihak kami ada menyiarkan artikel tentang keperluan tenaga kerja yang baru bagi mengaktifkan kembali halaman SDN yang agak suram kebelakangan ini. Berikut adalah nama pemohon yang berjaya daripada tapisan awal kami.

 1. Mohd Hafizan
 2. Muhd Daniyal
 3. Ahmad Fadzil

Email tentang perlantikan ini telah dihantar kepada saudara bertiga.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

5 thoughts on “Info | Perlantikan ‘Contributor’ Terbaru

 1. sunrise

  salam...

  semoga dengan perlantikan admin yang baru ini,dapatlah mengeluarkan seberapa banyak artikel mengenai perkembangan pasukan Perak mahupun perembangan sukan yang berada disekeliling dengan lebih terperinci dan tepat.

  dan juga semoga admin admin yang baru ini sentiasa bergerak dengan aktiv dan dapat mengembalikan kegemilangan seladang dot net diaman kini kian hambar tanpa sebarang berita terkini dan panas.

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. active11

  AsSalam Sahabat Seladang.net

  Sy berpendapat, selain aktikel, web ni juga wajar menyiarkan gambar2 dan berita perihal bola sepak Malaysia secara umum.

  Selain itu, boleh juga memuatkan berita tentang aktiviti/kejohanan utk Pasukan Belia Perak yg mana liputan kepada mereka juga penting untuk menaikkan motivasi.

  Majulah sukan untuk Negara.

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. chuck

  Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

  Tuan,

  Lanjutan daripada perkara diatas adalah besar harapan kami selaku pengkritik tegar di SDN ini unuk melihat satu perubahan drastik dan nampak perubahanya.

  Diharapkan perlantikkan tersebut telah dibuat dengan tapisan/saringan yang perlu.Bukan setakat berkeupayaan untuk manage web,tapi amat bertepatan sekali jika knowledge tentang pasukan/sukan bola sepak yang tidak terbatas dan sebagainya lagi dititikberatkan.

  Ini kerana,masakan si ketam bijak untuk mengajar anaknya berjalan lurus sedangkan dia sendiripun kengkang bergerak??Itu persoalan yang harus dititikberatkan sama sekali.

  Jelik jadinya jika ianya berlaku sebaliknya seperti pengulas2 sukan yang ade diastro arena tu.Harap tak jadi sebegitu worstlah.

  Diyakini shortlisted yang telah dibuat oleh pihak SDN ini adalah candidate yang betul2 berwibawa dan sanggup berkerja dibawah tekanan.

  Semoga Tuhan memberkati dan merahmati akan usaha yang pihak tuan lakukan demi kemajuan bolasepak kita di Perak.

  TAHNIAH!!!!

  Sekian,Terima Kasih.

  SYMP,

  Chuck

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.