Selamat Tahun Baru | 1 Januari 2011

Happy_New_Year_2011.jpg

Selamat Menyambut Tahun 2011 dari pihak pengurusan dan warga kerja seladang.net kepada semua pengunjung yang melayari halaman ini serta terima kasih kerana terus memberikan sokongan kepada halaman ini.

Bermula pada tahun 2011, halaman ini akan menjalani beberapa perubahan secara berperingkat dari segi kemaskini berita tentang pasukan Perak. Diharap semua dapat bersabar menjelang sepak mula yang dijangka pada penghujung bulan Januari 2011 nanti.

Salam 2011
admin

Likes(0)Dislikes(0)

4 thoughts on “Selamat Tahun Baru | 1 Januari 2011

  1. active11

    Perubahan pemangkin kecemerlangan..
    Semoga seladang.net terus maju.

    Selamat Tahun Baru.

    Ps: Semalam saya singgah di Ipoh melihat aksi latihan Team PERAK..pemain nampak santai (mungkin mood nak sambut tahun baru 2011)..harapan agar team ni bikin GEMPAR untuk liga 2011..& ada seorang dua anak muda yang terpilih untuk next assignment MALAYSIA.

    Majulah Sukan untuk MALAYSIA

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. hazwan

    salam....

    dengar-dengar cerita stadium perak tak boleh main malam sebab lampu limpah tak cukup terang. satu masalah jugak buat penyokong perak yang luar dari ipoh nk datang stadium tambah-tambah game hari selasa sebab dalam waktu kerja lagi. berita mcm ni la yang tak sedap dengar. dah settle satu masalah,masalah lain pulak datang.

    buat sesiapa yang terlibat,lakukan lah yang terbaik demi memudahkan semua pihak memajukan bola sepak perak.kalau boleh lampu stadium diatasi dengan segera,segeralah lakukan kerana selepas ini dijangka stadium akan dipenuhi semula.dan inginkan game perak dimain pada sebelah malam demi kemudahan semua pihak yang menyokong.

    penyokong berharap sangat pafa dan pihak yang terlibat dapat menyelesaikan masalah lampu ini dengan sebaik mugkin demi kembalikan kegemilangan bola sepak perak.

    pemain + penyokong=kejayaan.

    sekian.....

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.