Futsal | Latihan SDN KV – 13 November 2010

SDN KV JATA

Latihan futsal kali ketujuh SDN KV dijadualkan pada hari Sabtu 13 November 2010 bertempat di Pan Global Club, Tingkat 7, Bangunan Pan Global, Petaling Jaya bermula dari 3:30 hingga 5:00 petang. Kali terakhir latihan futsal diadakan ialah pada 7 Ogos 2010.

Latihan terbuka kepada semua ahli atau bukan ahli berdaftar SDN tanpa mengira tahap kebolehan permainan anda. Sila nyatakan kehadiran anda pada komentar di bawah.

 • Tarikh: Sabtu 13 November 2010
 • Masa: 3:30 – 5:00 petang
 • Lokasi: Tingkat 7, Bangunan Pan Global, 1A Jalan Tandang, Petaling Jaya
 • Yuran: RM10 +/-
 • Court: Large 32m x 24m – Teraflex
 • Bib & bola ada disediakan

Peta Google

Belon Hijau A – Persimpangan Lebuhraya Persekutuan
Belon Hijau BPan Global Club
Belon Hijau C – Samba De Futsal

View Larger Map

Senarai Pemain Yang Dijangka Hadir:

 1. YB
 2. AB
 3. Syidi
 4. Izwan
 5. Udinese
 6. Anip
 7. Taufiq
 8. Meor
 9. Sdarerepasi
 10. Amir
 11. ?
 12. ?

Nota: Kita letak sasaran untuk sekurang-kurangnya 14 orang pemain akan hadir pada latihan itu nanti. Kepada rakan-rakan semua sila jemput sahabat, rakan dan saudara mara anda untuk turut sama menyertai latihan futsal SDN KV.

Likes(0)Dislikes(0)

10 thoughts on “Futsal | Latihan SDN KV – 13 November 2010

  1. YB Post author

   Okay, teman dah letak nama mike dalam tu, tapi jangan lupa, lokasi futsal tu di Pan Global tau, bukan tempat dulu yang mike main tu iaitu Samba De Futsal.

   Teman harap mike tak salah baca peta google yang teman dah bubuh dalam artikel di atas nun. Kalau ada masalah apa-apa jangan segan bertanya ye.

   Likes(0)Dislikes(0)
 1. YB Post author

  Ater moh le kome, apa tunggu lagi, join futsal ni. Bila lagi nak kuruskan badan kome yang dah berlemak berkrim disukai ramai tuh, hehehe.

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. anip

  Salam... Teman mohon maaf kerana tak dapat menghadirkan diri pada latihan futsal tempoh hari disebabkan ada hal kecemasan di saat akhir yang tidak dapat dielakkan di Puchong Prima.

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.