Salam Aidilfitri 1431 Hijrah | 10 September 2010

Selamat Menyambut Aidilfitri dari pihak pengurusan dan warga kerja SDN kepada semua pengunjung dan pelayar yang masih setia memberikan sokongan kepada halaman web ini.

Pada kesempatan ini juga pihak kami ingin memohon maaf kepada semua pengunjung jika ada antara artikel kami yang menyinggung sesetengah pihak di sini samada secara sengaja mahupun tidak disengajakan.

Salam Aidilfitri
admin

Likes(0)Dislikes(0)

2 thoughts on “Salam Aidilfitri 1431 Hijrah | 10 September 2010

 1. YB Post author

  Salam lebaran semua,

  Teman ucapkan untuk semua rakan-rakan yang mengenali teman dan para sahabat yang masih setia melayari SDN ni. Teman tak sempat nak balas banyak sms yang diterima, sibuk melayan sahabat handai yang datang ke rumah.

  Terima kasih buat semua....

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. miez3

  Salam persaudaraan buat semua warga SDN..

  Teman juga nak ucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431 Hijrah" buat rakan-rakan seperjuangan yang menyokong pasukan Perak dari dulu hingga kini...

  Maaf Zahir & Batin sekiranya sebelum ini ada terkasar bahasa almaklum la dalam komen-komen sebelum ni kut-kut ada yang mengguris perasaan sesetengah pihak...

  Marilah bersama-sama kita teruskan sokongan kepada pasukan muda kita ini...

  Tidak lupa juga kepada pemain-pemain kita yang beraya...raya-raya juga tapi Piala Malaysia perlu juga diberi perhatian yang sewajarnya..

  Skor Yob Skor...sampai tumpor...

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.