Piala Presiden 2010 | Peringkat Kumpulan – 24 Jun

Sebanyak 4 perlawanan telah berlangsung petang tadi dalam saingan Piala Presiden 2010.

Kumpulan P

Kedah 2 – 1 Johor FC
Stadium Darul Aman, Alor Setar

Selangor 2 – 0 Terengganu
Stadium Shah Alam, Selangor

Kumpulan Q

SSBJ ‘A’ A 6 – 0 Perak
Padang D MSN, Bukit Jalil

T-Team 3 – 2 Kuala Lumpur
Padang Majlis Daerah Jerteh

Likes(0)Dislikes(0)

2 thoughts on “Piala Presiden 2010 | Peringkat Kumpulan – 24 Jun

  1. chuck

    Assalamualaikum..

    Ni piala Presiden yang mana pulak ni?

    Hari tu liga A & B dan pada masa tu group leader kumpulan A ialah Perak dan diikuti rapat oleh Kedah,kuala lumpur & Terengganu.

    Ni dah pecah P & Q pulak.lagi pun kalau tak silap teman SSBJ 'B' yang satu group dengan Perak.

    Adekah team yang dibelasah 6-0 oleh SSBJ 'A' ini team Presiden Perak yang group leader tu?

    kenapa boleh jadi begini? kome nak main bola ke nak makan angin? Gugurkan semua player skuad Presiden. Kalo yer nak kalahpun, janganla sampai jadi lauk!

    Baik panggil budak sekolah SRJKT Barathi jer yang main! kalah memang dah tentulah..tapi 6-0 bukanlah jaringan yang pasti!

    Presiden letak jawatan terus jadi gini? giler ke aper??

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.