Jualan Specs Apparel | Perak FA

 Specs Apparel Perak FA

Pihak pengurusan seladang.net ingin menjual pakaian rasmi pasukan bolasepak Perak Darul Ridzuan jenama SPECS untuk semua pengguna yang melayari halaman ini. Bilangan jersi yang terjual adalah terhad dan bergantung kepada STOK sedia ada sahaja.

Jersi Rasmi Specs Untuk Pasukan Bolasepak Perak

Trio Jersey SPECS | Perak FA

Dari Kiri: Jersi HOME, AWAY & THIRD

Belian Terus – Stok Sedia Ada Sekarang !!!

Jersi S M L XL 2XL
Home - 3 4 - -
Away - 1 2 - -
Third
- 1 1 - -

Nota: Senarai jersi telah dikemaskini pada 3:20 pagi, Ahad 9 Mei 2010

Cara membuat pesanan :

  • Jenis Jersi:
  • Jumlah:
  • Saiz:
  • Jumlah Harga:
  • Nama Penerima: (untuk tujuan pos & tidak didedahkan kepada umum)
  • Nickname di seladang.net: (jika ada)
  • Alamat: (untuk tujuan pos & tidak didedahkan kepada umum)
  • No. Telefon: (untuk tujuan pos & tidak didedahkan kepada umum)

Contoh pesanan:

  • Jenis Jersi: Home + Away + Third
  • Jumlah: 3 sahaja
  • Saiz: L + M + XL
  • Jumlah Harga: RM 40 + RM 40 + RM 40 + RM 10 (Pos) = RM 130
  • Nama Penerima: Zul Bin Mat
  • Nickname di seladang.net: Zul Mat
  • Alamat: No 19, Jalan Mat, 41919, Bandar Ipoh, Perak
  • No. Telefon: 019-12345678

NOTA:

  1. Penghantaran menggunakan Pos Laju atau Pos Berdaftar dengan kadar RM 10.
  2. Pembelian sehelai jersi sehingga maksima 3 helai, bayaran pos tetap RM 10 sahaja.
  3. Contoh: 1 helai jersi – RM 50 / 2 helai jersi – RM 90 / 3 helai jersi – RM 130.
  4. Pengambilan ‘by hand’ hanya di Ipoh.
  5. Maklumat peribadi pembeli akan dilindungi serta tidak didedahkan kepada umum.
  6. Membuat tempahan tidak bermakna jersi tersebut sudah dimiliki oleh anda.
  7. First Come First Serve – Selepas bayaran barulah tempahan akan disahkan.
  8. Semua pembayaran boleh dibuat dengan cara dan melalui akaun bank di bawah:
  • Deposit Tunai
  • Pemindahan / Perbankan Internet

Maybank
No Akaun: 162115964214
Pemegang akaun: Noor Hanira binti Mohamad

CIMB Bank

No Akaun: 08040011340059
Pemegang akaun: Warisan Unggul

bank-islam

No Akaun: 08059010017026
Pemegang akaun: Firus Klasik

RHB Bank

No Akaun: 20804300046598
Pemegang akaun: Warisan Unggul

Sila simpan resit transaksi sepanjang masa untuk tujuan rujukan dan e-mail kepada Email Admin butiran berikut selepas mendepositkan pembayaran:

  • Bank di mana pembayaran telah didepositkan
  • Jumlah pembayaran
  • Tarikh dan Masa pembayaran
  • Nickname di seladang.net (jika ada)

Contoh email:

  • Bank: CIMB Cash Deposit ATM, Sek.19, Shah Alam.
  • Jumlah: RM 130
  • Tarikh & Masa: 19 Mac 2010 / 5.19 petang
  • Nickname di seladang.net (jika ada): Zul Mat

Nota: Penghantaran “by hand” ialah venue perlawanan yang membabitkan pasukan Liga Super Perak di Stadium Perak, Ipoh sahaja. (diuruskan saudara San)

Stok Sampai Pada – 2: 20 petang – 19 April 2010

jersi-specs-02.jpg

jersi-specs-01.jpg

Likes(0)Dislikes(0)

29 thoughts on “Jualan Specs Apparel | Perak FA

  1. YB

    Jualan Jersi Specs telah dibuka kembali untuk STOK sedia ada. Pada yang belum beli, cepat le bertindak. Pada masa yang sama kita jual kat pasaran luar jugak, jadi bilangan jersi akan dikemaskini dari masa ke semasa.

    Yang berminat boleh buat pesanan mengikut format yang diberi dan buat bayaran secepat mungkin untuk 'booking' jersi tersebut dari dijual kepada pembeli lain.

    Likes(0)Dislikes(0)
          1. YB

            04-May-2010 10:55 Courier is attempting delivery PPL MIRI

            Barang tu dah sampai ke MIRI dah, bila-bila masa ayob patut dapat dah barang tuh,

            Likes(0)Dislikes(0)
  2. chandriker

    Jenis Jersi : Away
    Jumlah : 1
    Saiz : XL
    Jumlah Harga : RM50.00 (termasuk pos)
    Nama Penerima : (hidden)
    Nick Name di SDN : Chandriker
    Alamat : (hidden)
    No. Telefon : (hidden)

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. seansan

      Anda boleh tinggalkan nombor telefon untuk dihubungi (dirahsiakan). Penjualan terus hanya akan dibuat ketika ada perlawanan tuan rumah Perak di Stadium Perak, Ipoh. Dan beberapa lokasi terpilih.

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. YB

        Alo abang, lokasi terpilih tu kat mana? kasi le tau tempat. Taiping ke? Malim Nawar ke? Kuala Kangsar ke? Zimbabwe ke, tolong clearkan skit, harap tak keberatan, hik hik hik.

        Likes(0)Dislikes(0)
        1. seansan

          Tu sebab la bos, nak tahu pembeli ni dari mana dulu. Contohnya kalau dia di Penang, haa kene lah tuh minggu ni teman ke Penang. Atau Klang sebab teman ade ke Klang dalam tempoh terdekat.

          Atau secara tetap nya ialah di sekitar Ipoh, Kuala Kangsar atau Taiping.

          Likes(0)Dislikes(0)
          1. YB

            Abih tu macam kes mie yang beli sampai 2 helai jersi tapi alamat dengan nombor phone pun tak kasi ni kita nak buat macam mana?

            Adakah bajunya kita akan wakafkan ke UMUM atau kita jual balik untuk meraih untung berganda?.

            Jawab bos jangan tak jawab !!!

            Likes(0)Dislikes(0)
  3. chandriker

    jenis jersi : third

    jumlah : 1

    saiz : L

    jumlah harga : RM40 sahaja

    (i ambik kat stadium pada hari selasa dari sean)

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. belanak

    salam

    jenis jersi: away
    jumlah: 1
    saiz: 2XL
    jumlah harga: RM50 (hantar pos laju - alamat hari tu dah bagi)

    belum buat pembayaran lagi - nak double confirm dulu (masih ada stok untuk saiz 2XL away?), pastu baru bayar. harap maklum!

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Masih ada stok lagi yob, cepat pegi bayor, baru deme blok booking, sebab tinggal sehelai je tuh, mike lambat kot orang lain tempah terus bayor, pakat melopong le, ekkeke

      Likes(0)Dislikes(0)
    2. webmaster Post author

      Pengesahan Bayaran telah diterima, penghantaran akan dilakukan secepat mungkin mengikut alamat yang diberi.

      Senarai Jersi Telah Dikemaskini.

      Terima Kasih
      admin

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. belanak

        jersi away size 2xl sudah diterima, terima kasih.

        mahu beli lagi jersi Away size M (jumlah 1 aje)
        alamat masih sama seperti yang pihak admin ada
        harap maklum

        pembayaran RM50 sudah dibuat melalui Maybank2u:

        Effective date: Today
        Description of transaction: jersi perak away size m

        Likes(0)Dislikes(0)
  5. YB

    Buat saudara MIE yang ada menempah 2 helai jersi, tolong beri alamat Ofis / Rumah untuk kita hantar barangan mike yob. Jangan lupa nombor telefon sekali. Semua dah berbayor tapi tak kasi alamat mana nak kita peronjang barang tu semua yob !!! Kalau lama sangat kami wakaf je barang tu nanti.

    Terima Kasih

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Dah lama hantarnya yob, lepas teman call mike dulu tu comfirmkan pasal address. Pos Berdaftar lagi, mike pegi cek dengan siapa yang patut ambik pakej tu kat ofis.

      PS: mengapa dah lama sangat baru nak kabo tak dapat, adehhh

      Likes(0)Dislikes(0)
    2. YB

      Ok, masalah kem dah selesai melalui perbincangan telefon hari tu. Kalau dah ambik barang tu nanti jangan lupa bagitau dalam ni yob.

      Terima Kasih

      Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB Post author

      Dah lama di pos dah yob, mike tolong cek balik kat reception desk yang patut terima barang-barang ni kat ofis mike. Nanti apa-apa hal cerita lagi.

      Likes(0)Dislikes(0)
    2. YB

      Teman dah cuba call mike dari hari Selasa sampai hari ni (Rabu 12 Mei) nak kasitau camne settlekan masalah mike. Tapi mike haram tak berjawab pun telefon. Return call pun tidak, jadi kalau mike baca posting teman ni sila return call pada handphone yang 019 - xxx x009 tuh secepat mungkin.

      Terima Kasih

      Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.