Tempahan Awal Specs Apparel | Perak FA

 Specs Apparel Perak FA

Secara rasminya hari ini, pihak pengurusan seladang.net telah membuka tempahan awal untuk penjualan pakaian rasmi pasukan bolasepak Perak Darul Ridzuan jenama SPECS untuk semua pengguna berdaftar yang melayari halaman ini.

Senarai harga yang diberi sekadar anggaran dan akan berubah pada bila-bila masa kerana pihak kami sedaya upaya akan cuba menjual pada harga paling terbaik dari mana-mana penjual di luar sana. Jersi-jersi dijangka akan dapat diedarkan kepada pembeli sekitar penghujung bulan Januari atau selewat-lewatnya awal Februari 2010.

Sila ke topik INI untuk belian STOK sedia ada !!!

Jersi Rasmi Specs Untuk Pasukan Bolasepak Perak

Trio Jersey SPECS | Perak FA
Dari Kiri: Jersi HOME, AWAY & THIRD

Trio Jersey SPECS 2010
Belian Terus – Stok Sedia Ada Sekarang !!!

  • Jersi Perak – Home
  • Spec: Logo Perak FA
  • Harga: RM 40
  • Saiz: M – 5 pcs /L – 5 pcs /XL – 3 pcs
  • Jersi Perak – Away
  • Spec: Logo Perak FA
  • Harga: RM 40
  • Saiz: M – 3 pcs /L – 3 pcs /XL – 1 pcs
  • Jersi Perak – Third
  • Spec: Logo Perak FA
  • Harga: RM 40
  • Saiz: M – 4 pcs /L – 4 pcs

Cara membuat pesanan (ahli berdaftar):

  • Jenis Jersi:
  • Saiz:
  • Jumlah:
  • Nickname di seladang.net:

Contoh pesanan:

  • Jenis Jersi: Home + Away + Third
  • Saiz: L + M + XL
  • Jumlah: 3
  • Nickname di seladang.net: Zul Biskut

Cara membuat pesanan secara E-Mail dan Pos Laju:

  • Jenis Jersi:
  • Jumlah:
  • Saiz:
  • Jumlah Harga:
  • Nama Penerima: (untuk tujuan pos & tidak didedahkan kepada umum)
  • Alamat: (untuk tujuan pos & tidak didedahkan kepada umum)
  • No. Telefon: (untuk tujuan pos & tidak didedahkan kepada umum)

Contoh pesanan:

  • Jenis Jersi: Home + Away + Third
  • Jumlah: 3 sahaja
  • Saiz: L + M + XL
  • Jumlah Harga: RM 40 + RM 40 + RM 40 + RM 10 (Pos) = RM 130
  • Nama Penerima: Zul Bin Biskut
  • Alamat: No 19, Jalan Biskut Merry, 41919, Bandar Ipoh, Perak
  • No. Telefon: 019-12345678

NOTA:

  1. Penghantaran menggunakan Pos Laju dengan kadar RM 10 – Seluruh Malaysia.
  2. Pembelian sehelai jersi sehingga maksima 3 helai, bayaran pos tetap RM 10 sahaja.
  3. Contoh: 1 helai jersi – RM 50 / 2 helai jersi – RM 90 / 3 helai jersi – RM 130.
  4. Pengambilan ‘by hand’ hanya di Ipoh dan Lembah Klang (lokasi terpilih).
  5. Maklumat peribadi pembeli akan dilindungi serta tidak didedahkan kepada umum.
  6. Membuat tempahan tidak bermakna jersi tersebut sudah dimiliki oleh anda.
  7. First Come First Serve – Selepas bayaran barulah tempahan akan disahkan.
  8. Semua pembayaran boleh dibuat dengan cara dan melalui akaun bank di bawah:
  • Deposit Tunai
  • Pemindahan / Perbankan Internet

Maybank
No Akaun: 162115964214
Pemegang akaun: Noor Hanira binti Mohamad

CIMB Bank

No Akaun: 08040011340059
Pemegang akaun: Warisan Unggul

bank-islam

No Akaun: 08059010017026
Pemegang akaun: Firus Klasik

RHB Bank

No Akaun: 20804300046598
Pemegang akaun: Warisan Unggul

Sila simpan resit transaksi sepanjang masa untuk tujuan rujukan dan e-mail kepada Email Admin butiran berikut selepas mendepositkan pembayaran:

  • Bank di mana pembayaran telah didepositkan
  • Jumlah pembayaran
  • Tarikh dan Masa pembayaran
  • Nickname di seladang.net (jika ada)

Contoh email:

  • Bank: CIMB Cash Deposit ATM, Sek.19, Shah Alam.
  • Jumlah: RM 130
  • Tarikh & Masa: 19 Mac 2010 / 5.19 petang
  • Nickname di seladang.net (jika ada): Zul Biskut

Tempahan Terhad !!!.

Nota: Penghantaran “by hand” untuk kawasan Lembah Klang ialah venue perlawanan yang membabitkan pasukan Liga Super Perak sekitar Lembah Klang serta venue aktiviti futsal SDN KV sekitar Petaling Jaya. (diuruskan saudara YB) Manakala bagi kawasan Ipoh penghantaran adalah ketika perlawanan pasukan Perak di stadium Perak sahaja. (diuruskan saudara San)

Kemaskini Senarai Tempahan & Bayaran:

  1. zulzia – M – Away – PAID RM 40 / Maybank / By Hand
  2. Azaha/TKD – 2XL – Away – PAID RM 40 / Maybank / By Hand
  3. Azaha/TKD – S – Away – PAID RM 40 / Maybank / By Hand
  4. yob_fizwan – L – Home – PAID RM 40 / Maybank / By Hand
  5. yob_fizwan – L – Away – PAID RM 40 / Maybank / By Hand
  6. yob_fizwan – L – Third – PAID RM 40 / Maybank / By Hand
  7. PutihKuningHitam – M – Away – PAID RM 40 / Maybank / By Hand
  8. keristujuh – XL – Third – PAID RM 40 / Maybank / By Hand
  9. Lee Jr – XL – Home – PAID RM 50 / CIMB / Pos Laju
  10. Lee Jr – M – Home – PAID RM 40 / CIMB / Pos Laju
  11. anasyob – 2XL – Home – PAID RM 50 / CIMB / Pos Laju
  12. Raul hashim – M – Third – PAID RM 50 / CIMB / Pos Laju
  13. shah – XL – Home – PAID RM 50 / Maybank / Pos Laju
  14. shah – XL – Third – PAID RM 40 / Maybank / Pos Laju
  15. julia – M – Home – PAID RM 50 / Maybank / Pos Laju
  16. julia – M – Away – PAID RM 40 / Maybank / Pos Laju
  17. penangMai – 2XL – Away – PAID RM 50 / Maybank / Pos Laju
  18. penangMai – L – Home – PAID RM 40 / Maybank / Pos Laju
  19. penangMai – L – Home – PAID RM 40 / Maybank / Pos Laju
  20. belanak – XL – Home – PAID RM 50 / Maybank / Pos Laju
  21. belanak – XL – Third – PAID RM 40 / Maybank / Pos Laju
  22. Yashurr Yazurry – L – Away – PAID RM 50 / Maybank / Pos Laju
  23. Yashurr Yazurry – L – Third – PAID RM 40 / Maybank / Pos Laju
  24. Yashurr Yazurry – XL – Away – PAID RM 40 / Maybank / Pos Laju
  25. alipz – M – Third – PAID RM 50 / Maybank / Pos Laju
  26. yob syed – 2XL – Away – PAID RM 50 / Maybank / Pos Laju
  27. kem – 2XL – Home – PAID RM 50 / Maybank / Pos Laju
  28. wahid’10 – M – Third – PAID RM 60 / Terlebih Bayar / Maybank / Pos Laju
  29. mie – M – Home – PAID RM 50 / Maybank / Pos Laju
  30. mie – M – Third – PAID RM 40 / Maybank / Pos Laju
  31. FiQ – M – Away – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  32. Coach Raja – M – Home – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  33. Coach Raja – M – Home – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  34. Coach Raja – M – Home – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  35. Coach Raja – M – Home – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  36. Coach Raja – M – Home – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  37. Coach Raja – M – Home – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  38. Coach Raja – L – Home – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  39. seansan – 2XL – Home – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  40. seansan – 2XL – Away – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  41. Udinese – S – Away – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  42. Syidi – M -Away – PAID RM 40 / BTB / By Hand
  1. adib_mat – M – Third
  2. ayop – M – Third
  3. acap – XL -Third
  4. ridhwan – M – Third
  5. sunrise – XL – Third
  6. yobjay – L – Third
  7. ayeed1010 – M – Home
  8. ayeed1010 – M – Away
  9. fazly73 – XL – Third
  10. meornamedepanku – M – Home
  11. hasnizan – M – Away
  12. hasnizan – XL – Away

Terima Kasih
admin

————————————————————————————————————–>

Nota – 2: 20 petang – 19 April 2010

Jersi baru sampai !!! akan dihantar dalam masa terdekat selepas beberapa urusan lain selesai. Kepada pembeli ‘By Hand’ boleh menghubungi YB untuk lokasi Lembah Klang. Kepada pembeli secara ‘Pos Laju’, sila post alamat anda semula pada ruangan komentar di bawah (bukan email).

jersi-specs-02.jpg

jersi-specs-01.jpg

Likes(0)Dislikes(0)

75 thoughts on “Tempahan Awal Specs Apparel | Perak FA

    1. yob_fizwan

      Jenis Jersi : Home, Away & Third
      Saiz : L
      Jumlah : 1 + 1 + 1
      Nickname di seladang.net : yob_fizwan

      Kirenye teman tempah semua 3 helai la..setiap satu jenis jersi..

      Likes(0)Dislikes(0)
  1. rehemey

    boleh tak nak tau....
    saiz L beso mana......
    Saiz XL beso mana.....

    riso saiz XL kecik lak.....
    kalau boleh bagi contoh

    tq

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Apa punya soalan ni? tak paham teman, Mike pakai saiz apa? L atau XL? Kalau pakai saiz L kenapa nak risau XL kecik pulak? atau mike pakai saiz XL tapi risau saiz XL tuh kecik? jadi patut mike ambik 2XL?

      Lain kali tanya biarlah orang boleh paham, ini mike je paham camne orang nak jawab dengan tepat soalan mike.

      Setahu teman semua jersi SPECS standard saiz cuma kalau dah biasa pakai sesuatu saiz tuh elok kalau kita ambik lebih satu saiz keatas. Contoh pakai saiz XL, elok ambik saiz 2XL sebab baju ni agak 'melekat' kebadan.

      Kalau badan sedap solid berketul-ketul muscle takpe kot, kalau boroi macam teman eloklah ikut saranan teman tu. Satu lagi jersey SPECS ni Made In Indonesia, so pengeluar dah biasa dengan saiz badan orang Nusantara.

      Tapi kalau badan dah kering macam papan lapis, kena pulak pakai saiz L biasanya, jangan pulak tambah saiz, tak pasal macam kain bungkus nangka je nanti.

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. rehemey

        kan senang buat penjelasan macam tu.....
        teman tanya sebab riso.....
        sesetengah JC XL nyer kecik & ada terlebih beso.....

        macam JOMA last year.....XL nyer beso daripada XL biasa
        saiz L macam XL.....

        tu je nak tau.....paham pulak miker.....

        Likes(0)Dislikes(0)
        1. YB

          Teman buat penjelasan tu bukan untuk mike saje, untuk orang lain jugak, kalau teman bagi penjelasan macam cara mike bertanya, pakat tak selesai le masalah.

          Terus terang teman katakan memang tak paham dengan soalan mike, dan bila mike jawab kali nih baru teman tau kenapa mike tanya soalan mula-mula tadi.

          Lain kali tanya biar jelas dan terang yob, jangan malas sangat nak menaip panjang lebar nak pahamkan orang lain tapi berharap pulak orang nak terangkan mike dengan panjang lebar.

          SDN ada rule dia tersendiri, kita bukan nak pecah kepala memikirkan apa maksud soalan yang orang ajukan kat sini saja. Admin-admin di SDN pun ada komitmen lain jugak. Teman harap mike tak buat "kelakar" macam ini lain kali.

          PS: Teman harap mike "paham" kalau teman dah bagitau dengan cara macam ni.

          Terima Kasih

          Likes(0)Dislikes(0)
        1. Lee Jr

          Jenis Jersi : Home
          Saiz : L & S
          Jumlah : 2
          Nickname : Lee Jr

          Order baru dari teman..order pertama dan kedua batal..jumlahnya tetap sama,2 helai..cuma jenis jersi dan saiz bertukar.

          Likes(0)Dislikes(0)
          1. Lee Jr

            Jenis Jersi : Home
            Saiz : XL & M
            Jumlah : 2
            Nickname : Lee Jr

            Pembetulan Lagi..Harap-harap pihak admin sudi melayan permintaan teman ni..

            Likes(0)Dislikes(0)
  2. fadly

    salam

    suke tengok jersi season ni..teman kene kecik kan badan ler jawabnye..paling besar 2xl jek.3xl baju sdn pun fit.hahaha..ape pun perak no 1

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. zulzia

    Salam.

    Jersi training pun smart juga. Kalo tak salah dalam artikel yang lepas Ben pakai.
    Kalo dibuka untuk jualan nescaya ada pembelinya. Mungkin teman salah sorangnya. Sekadar pandangan sekupang dari teman.
    p/s contoh pesanan tu tiada kaitan dengan mana-mana pihak yang masih hidup ataupun sudah tiada.

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Traning kit tuh ada 2 kalau tak silap, warna putih ada belang emas dengan warna kuning ada belang hitam. Harga lebih kurang, tapi tengoklah apa pendapat orang lain jugak, kalau ada yang berminat pun kita boleh cuba dapatkan.

      Ada sesiapa ke yang berminat lagi dengan Jersi Traning tu?

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. chuck

        Salam...

        Pada pendapatan teman,teman setuju banget dengan bung Zul tue.Walaupun masih kurang pasti tentang kit training yang kome sembangkan tu,jauh disudut ati teman kepingin sangat untuk melihatnya.

        Jika tidak mendatangkan keberatan berat badan,ingin teman melihatnya.Silakanlah...

        Buah duku,buah durian,
        janganlah malu dan janganlah segan,
        Sila tunjukkan.......

        Likes(0)Dislikes(0)
  4. bobiNHo84

    salam..

    tak de size yang lebih besar ke??saje teman nak bertanya sebab teman berbadan besor..kalau ade alhamdulillah leh teman tempah..tapi kalau tak tak pe, mungkin tak de rezki teman..

    wassalam..

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Kalau mengikut pemahaman teman setakat 2XL saje, kalau ada 3XL tuh kira bonus sangat-sangatlah. Tapi kalau ada saiz 4XL tuh kira macam AJAIB le.

      PS: Teman pun tak merasa pakai JC ni yob, bukan mike aje, uhuk uhuk....harap-harap pihak SPECS boleh buat saiz besar-besar sebab orang Malaysia pun ramai yang badan MANTOP-MANTOP cam teman dengan mike. He..he..he.

      Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Kita hantar guna POS LAJU untuk dalam Malaysia sahaja. Bayaran pos kita belum putuskan berapa tetapi kemungkinan besar termasuk dengan harga jersi juga.

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. adib_mat

        salam,yb.
        teman ada masalah ni.
        teman kene daftar masuk asrama minggu depan 25hb.
        urusan jersi ni macam mane??

        Likes(0)Dislikes(0)
        1. YB Post author

          Orang masuk penjara pun boleh berhubung lagi dengan dunia luar, abih mike masuk asrama mana yang sampai risau sangat pasal urusan jersi ni?

          Asrama mike tu takde internet ke? Kalau kat luar sekolah/asrama tu pun takde jugak internet? Buat macam biasa saja, sampai masa kita bagitau bila nak bank-in duit tu dan mike kasilah alamat asrama ke, rumah ke, mana-mana yang dirasakan selamat nak hantar jersi tu.

          Likes(0)Dislikes(0)
  5. yobjay

    YB, proses courier dalam malaysia je ker? teman di malaysia embassy of damascus, syria. macamana buleh ker miker courier?

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Jangan kata ke Syria, ke International Space Station (ISS) pun kita boleh hantar dengan syarat mike sediakan aje berapa kos untuk penghantaran tersebut samada melalui Pos Malaysia ke atau syarikat courier pilihan mike.

      Ada duit semuanya beres yob, tak gitu?

      Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Belum ada perkhabaran dari SPEC lagi buat masa ni yob, harap bersabor sampai ketahap yang mampu, teman pun udah macam nak hilang sabor jugak ni.

      Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Kalau memang pakai saiz 2XL tentulah muat jersi tu, tapi kalau dah pakai saiz 3XL atau 4XL mana nak muatnya 2XL tu. Saiz baju semua standard yob, tengok badan kita le yob pakai saiz apa.

      Likes(0)Dislikes(0)
    1. webmaster Post author

      Untuk maklumkan:

      Sepatutnya RM 50 sahaja, Jersi RM 40 + RM 10 Pos Laju.
      Wang lebihan anda akan dipulangkan semula melalui cara yang akan diberitahu kelak.

      Terima Kasih
      admin

      Likes(0)Dislikes(0)
  6. webmaster Post author

    Perhatian:

    Jersi telah sampai !!! ada tambahan maklumat pada artikel di atas.

    Terima kasih
    admin

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.