Futsal | Latihan SDN KV – 6 Mac 2010

SDN Jata

Skuad SDN KV akan mengadakan sesi latihan futsal untuk kali kedua pada Sabtu 6 Mac 2010 bertempat di Samba de Futsal, Lot 13, Jalan 225, Seksyen 51A, Petaling Jaya bermula dari 3:30 hingga 5:00 petang. Kali terakhir latihan futsal ini diadakan ialah pada 30 Januari 2010.

Selain dari latihan, pengurusan SDN KV akan membuat pemilihan pemain bagi mewakili skuad futsal untuk menghadapi perlawanan persahabatan penghujung bulan nanti. Pasukan akan terbahagi kepada 3 kumpulan iaitu A – Super, B – Premier dan C – Reserve.

Sila nyatakan kedatangan anda pada bahagian komentar di bawah jika ingin turut serta.

  • Tarikh: Sabtu 6 Mac 2010
  • Masa: 3:30 – 5:00 petang
  • Lokasi: Samba de Futsal, Lot 13, Jalan 225, Seksyen 51A, PJ
  • Yuran: RM10 +/-
  • Court: Large 17m x 30m – Taraflex

Peta Ringkas
Samba de Futsal

Peta Google (Belon Hijau)


View Larger Map

Senarai Pemain Yang Dijangka Hadir:

SDN KV

  1. YB
  2. San
  3. Zulzia
  4. Sdarerepasi
  5. Udinese
  6. Faizul
  7. AB
  8. Izwan
  9. Adi
  10. Keristujuh
  11. Ejamz
  12. Zam
  13. ?
  14. ?
  15. ?
Likes(0)Dislikes(0)

16 thoughts on “Futsal | Latihan SDN KV – 6 Mac 2010

    1. YB

      Boleh apa salahnya, mungkin boleh kita setup hujung bulan MAC ni ke sebagai perlawanan persahabatan yang pertama buat SDN KV dalam tahun ni.

      Lokasi, masa dan perkara-perkara berkaitan boleh kita bincangkan lagi. Apa ke nama team mike tu dan biasanya main di mana?.

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. putra8878

        team teman ni team biasa je...mpv hunters fc..biasa kami main kat area cyberjaya atau putrajaya la...biasa kami buat frendly game hari sabtu atau ahad le..main petang

        Likes(0)Dislikes(0)
  1. syidi

    Salam..

    Teman mintak maaf sebab tak pasti lagi dapat join atau tak atas sebab-sebab yang tidak menentu sekarang ni. Kepada yang lain, harap-harap dapat hadir untuk memeriahkan lagi aktiviti ini.

    Jujur saya katakan, tim SDN baik di KV mahupun Ipoh adalah tim yang bukan calang-calang tim sebenarnya. Pengalaman dalam futsal tidak lama banyak sangat tapi tim-tim SDN memang 'the best' yang pernah saya sertai. Cuma sekarang masih cuba mengeratkan persefahaman dan mencari bakat-bakat baru di luar sana untuk kuatkan lagi tim.

    Tim SDN belum 100% komplit sebenarnya dan ianya masih terbuka dan sentiasa terbuka kepada sesiapa sahaja untuk sertai. Kalu main cantik insya Allah peluang untuk join the team ada. Kalau tidak pun datang je memang semua yang datang akan merasa bermain.

    Selamat maju jaya

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.