Futsal | Latihan SDN KV – 27 Mac 2010

SDN KV JATA

Sesi latihan futsal untuk kali ketiga bagi skuad SDN KV akan diadakan pada Sabtu 27 Mac 2010 bertempat di Samba de Futsal, Lot 13, Jalan 225, Seksyen 51A, Petaling Jaya bermula dari 3:30 hingga 5:00 petang. Kali terakhir latihan futsal diadakan ialah pada 6 Mac 2010.

Pada hari tersebut satu ‘Internal Match’ akan diaturkan oleh pengurusan SDN KV antara Team ‘A’ menentang Team ‘B’ dan juga Team ‘C’. Senarai pemain untuk Team ‘A’, Team ‘B’ dan Team ‘C’ hanya akan diumumkan pada hari tersebut oleh pihak pengurusan SDN.

Format ‘Internal Match’:

  • Team: Minimum 5 pemain dan maksimum 8 pemain.
  • Masa: 10 minit setiap perlawanan.
  • Jumlah Match: 5 sahaja
  • Senarai pemain dan keputusan perlawanan akan disiarkan menerusi artikel ‘result’.

Jadual ‘Internal Match’:

  1. Team ‘A’ vs Team ‘B’
  2. Team ‘A’ vs Team ‘C’
  3. Team ‘A’ vs Team ‘B’
  4. Team ‘A’ vs Team ‘C’
  5. Team ‘A’ vs Team ‘B’ + Team ‘C’ (Mix)

Sila nyatakan kedatangan anda pada bahagian komentar di bawah jika ingin turut serta.

  • Tarikh: Sabtu 27 Mac 2010
  • Masa: 3:30 – 5:00 petang
  • Lokasi: Samba de Futsal, Lot 13, Jalan 225, Seksyen 51A, PJ
  • Yuran: RM10
  • Court: Large 17m x 30m – Taraflex

Peta Interaktif Google (Belon Hijau)


View Larger Map

Senarai Pemain Yang Dijangka Hadir:

SDN KV

  1. YB
  2. Izwan
  3. Aslam
  4. Harry
  5. Sdarerepasi
  6. Mizi
  7. Udinese
  8. Anip
  9. Azaha
  10. Lee Jr
  11. Fazzelin
  12. Taufiq
  13. Zam
  14. Meor
  15. Haikal
Likes(0)Dislikes(0)

48 thoughts on “Futsal | Latihan SDN KV – 27 Mac 2010

  1. syidi

    Salam..

    Teman mintak maaf banyak-banyak sebab mungkin tidak dapat menyertai sahabat semua latihan kali ni. Teman akan balik kampung sebab ada urusan keluarga.

    Selamat berlatih dan berjuang untuk tim SDN KV!

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. seansan

      Pulak.. Minta ler keluarga hadir sekali memeriahkan Futsal tuh, disamping selesaikan "masalah" tuh disana.

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. yobscout

        seansan, aku bukan pengadil kelas atasan yang kamu ingat aku cuma boleh jadi pengadil sahaja. Aku pasti kalau aku menyertai latihan ini pasti kamu semua akan berasakan diri kamu semua tak bagus. Jadi biarlah aku memilih untuk tidak menyertai latihan itu.

        Likes(0)Dislikes(0)
        1. Lee Jr

          Memang mike semua bagus.... mike perfect.. tu pasal mike kutuk team Perak selamba je..tapi apa kata mike sertai futsal tu untuk sebagai medan untuk memperlihatkan kesempurnaan mike.. buktikan pada kami semua yang kami tidak sehandal mike.. kalau mike berani la.. tapi rasenya orang yang cakap besar ni, takat cakap je la..

          Likes(0)Dislikes(0)
          1. yobscout

            Kalau kamu kata aku kutuk, apa aku nak cakap, tapi apa yang aku katakan memang hakikat, kan? Rasanya ramai ahli seladang.net ini tak berani menegakkan apa yang sebenarnya berlaku. Hanya ikut telunjuk PAFA sahaja. Hanya menutup mata apabila kesalahan demi kesalahan semakin terpancar. Aku menyeru pada peminat yang sayangkan pasukan Perak untuk terus melantang demi kembalikan zaman kegemilangan Perak seperti satu ketika dahulu.

            Likes(0)Dislikes(0)
            1. sunrise

              aku pun tidak tahu apa yang kamu maksudkan...apakah kesalahan yang telahpun dilakukan oleh PAFA sehinggakan kamu berkata seperti itu,kami disini bukan sahaja mengikut telunjuk PAFA harus diingat kamu siapa,dimana kedudukan kamu?

              Aku perhatikan kamu ni sememangnya seorang yang suka berikan sesuatu komentar tidak bernas. Kamu punya tingkah laku mampu mendatangkan perpecahan diantara penyokong dan diantara individu individu tertentu.

              Aku pasti setiap insan disekeliling kamu tidak akan senang duduk kerana kamu seorang insan yang hanya tahu memburukkan keadaan.yang pasti kalau kamu hebat buktikan kepada kami,kalau kamu betul dan tepat buktikan kepada semua dan kalau kamu yakin dengan tindakan kamu teruskanlah perjuanganmu ditempat ini dan pastikan tidak ada sedikitpun kesilapan kalau ada pasti kamu menyesal ke hingga akhir hayat.

              Jangan jadi seorang yang melakukan sebarang tindakan dengan melulu sahaja.untuk pengetahuan kamu kami tidak memihak kepada PAFA seratus peratus,tetapi kebaikan yang dilakukan oleh pihak PAFA menyebabkan kami terus berada dibelakang PAFA demi masa depan sukan negeri ini terus berada dilandasan yang tepat.

              Likes(0)Dislikes(0)
        2. seansan

          Teman tak berniat hina mike wahai en. yobscout. Apa yang teman perhatikan, selama ni mike hanya mengungkit pasal kemarahan peminat terhadap pengadil. apepun SDN mengalu-ngalukan kehadiran mike untuk bersama-sama kite jayakan latihan futsal ini bersama.

          Likes(0)Dislikes(0)
  2. azaha

    salam.
    alahai....
    kenapa la time teman ade hal baru nak buat.
    apa-apa pun teman tidak boleh janji lagi.
    nanti teman nak turun teman calling bagitau.
    buat masa sekarang teman tidak tahu lagi boleh turun atau tidak.nanti teman bagitau sama itu huarghh dengan axlrose037 ok..

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Tengok le nanti camne, kot tukar program last minit mana tau kan. Tapi elok lawan team yang kuat baru tau tahap kita sampai mana, tak gitu yob?.

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. azaha

        hehehee...
        mampus masuk2 terus lawan team kuat...
        kan better campur kuat dan lemah...
        baru boleh tengok skill masing..
        kalau 1 team je kuat memang asyik menang je la macam 2.

        Likes(0)Dislikes(0)
        1. yobscout

          Kalau begitu kamu katakan, apa kata minta FAM asingkan mana pemain berbakat diserap ke pasukan lemah seperti PERAK. Takde lah jadi seperti Selangor yang asyik menang.

          Likes(0)Dislikes(0)
          1. Lee Jr

            Idea yang menarik...macam idea cikgu sekolah tadika yang bahagi-bahagikan kumpulan ikut suka sendiri...hahahaha...kusangkakan bijak...tapi.....?

            Likes(0)Dislikes(0)
          2. azaha

            ape ke bengong mamat nie...
            ade ke kita nie macam nak main game MSL je.
            cakap tak serupa bikin.
            nampak sangat mike nie senget...
            kite nak main untuk suke-suke...
            itu cuma satu cadang teman je untuk futsal nie nanti.
            apa itu pun menjadi salah ke di mata mike yobscout??????

            Likes(0)Dislikes(0)
  3. YB

    Teman harap siapa-siapa yang nak datang tu kalau boleh kasi le UP nama dalam ni, maklumkan nak datang supaya senang kita aturkan permainan nanti.

    Pada rakan-rakan di luar sana yang berminat nak sertai futsal SDN KV, kedatangan anda dialu-alukan walaupun belum berdaftar dengan SDN sebab pendaftaran di web memang tidak di buka.

    Kalau anda datang menyertai aktiviti futsal ni secara automatik keahlian web SDN akan diberi kepada anda selepas tamat sesi permainan. Cuma perlu sediakan email yang sah, username dan password jika anda berminat untuk menjadi ahli halaman ini.

    Likes(0)Dislikes(0)
      1. zam

        nampak gayanye teman sorang je.. axlrose aka kamil tak dapat hadir untuk sesi futsal sabtu ni.. dia nak pegi beli barang kahwin dia pada hari sabtu ni.. maklumlah majlis nak dekat

        Likes(0)Dislikes(0)
  4. yob_fizwan

    salam ahli2 SDN semua.tak sabar nak turun main futsal esok..walaupun teman esok keje,tapi teman luangkan masa jugak untuk turun demi SDN..kemungkinan teman akan bawak adik teman skali..

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.