Futsal | Latihan SDN KV – 27 Mac 2010 (report)

SDN KV JATA
Seramai 15 orang pemain hadir pada sesi ketiga futsal SDN KV untuk tahun 2010 ini di Samba de Futsal, Petaling Jaya. Latihan yang diadakan dari pukul 3:30 hingga 5:00 petang ini menyaksikan beberapa muka baru muncul untuk menyertai aktiviti futsal.

Turut sama hadir, Lee Jr yang kali terakhir beraksi sewaktu futsal SDN KVU di Ipoh bersama isteri dan 2 rakan baru yang diperkenalkan oleh saudara Sdarerepasi iaitu Haikal dan Fazzelin. Tidak ketinggalan saudara Meor dari Pantai Dalam yang sudi menghadirkan diri.

Ucapan terima kasih kepada saudara Amir aka Keristujuh dan Zulzia yang datang membantu menyediakan laporan keputusan ‘Internal Game’ yang diadakan petang tersebut. Mereka tidak dapat beraksi kerana mengalami kecederaan. Saudara Izwan yang hadir bersama adiknya Aslam, turut bermurah hati menyumbangkan ‘ole ole’ untuk rakan sepasukan lain.

Senarai Pemain Yang Hadir:

SDN KV

  1. YB
  2. Izwan
  3. Aslam
  4. Sdarerepasi
  5. Mizi
  6. Udinese
  7. Anip
  8. Azaha
  9. Lee Jr
  10. Fazzelin
  11. Taufiq
  12. Zam
  13. Meor
  14. Haikal
  15. Syidi

Keputusan ‘Internal Game’ :

Game 1 – Masa 10 Minit

Pasukan Gol Gol Pasukan
Team ‘A’
2 2 Team ‘B’+'C’
Penjaring Masa Masa Penjaring
Syidi
00m.49s 02m.47s Udinese
Taufiq
03m.24s 08m.26s Izwan

Game 2 – Masa 10 Minit

Pasukan Gol Gol Pasukan
Team ‘A’
4 0 Team ‘B’+'C’
Penjaring Masa Masa Penjaring
Fazzelin
00m.53s - -
Syidi
01m.50s - -
Mizi
03m.34s - -
Taufiq
08m.43s - -

Game 3 – Masa 10 Minit

Pasukan Gol Gol Pasukan
Team ‘A’
7 0 Team ‘B’+'C’
Penjaring Masa Masa Penjaring
Sdarerepasi
00m.07s - -
Sdarerepasi
00m.29s - -
Fazzelin
01m.41s - -
Sdarerepasi
02m.48s - -
Taufiq
06m.44s - -
Syidi
07m.27s - -
Sdarerepasi
10m.00s - -

Game 4 – Masa 5 Minit

Pasukan Gol Gol Pasukan
Team ‘A’
4 1 Team ‘B’+'C’
Penjaring Masa Masa Penjaring
Taufiq
00m.48s 02m.19s Anip
Sdarerepasi
01m.24s - -
Syidi
03m.01s - -
Sdarerepasi
04m.48s - -

Game 5 – Masa 10 Minit

Pasukan Gol Gol Pasukan
Team ‘A’
1 1 Team ‘B’+'C’
Penjaring Masa Masa Penjaring
Syidi
02m.44s 01m.19s Haikal

Senarai Penjaring Gol

Nama Gol
Sdarerepasi
6
Syidi
5
Taufiq
4
Fazzelin
2
Udinese
1
Izwan
1
Mizi
1
Anip
1
Haikal
1

5 Jaringan Terpantas

Nama Masa
Sdarerepasi
00m.07s
Sdarerepasi
00m.29s
Taufiq
00m.48s
Syidi
00m.49s
Fazzelin
00m.53s

Kedudukan Kewangan Terkini Futsal SDN KV:

Baki Kutipan Setakat 7 Mac 2010 : RM 65.00

Kutipan Pada 27 Mac 2010 – RM 125.00

JUMLAH – RM 190.00

PEMBAYARAN

Sewa Gelanggang – RM 125.00

Air Minuman – RM 10.00

BAKI DALAM TANGAN – RM 55.00

Likes(0)Dislikes(0)

10 thoughts on “Futsal | Latihan SDN KV – 27 Mac 2010 (report)

    1. syidi

      Setuju...Skill mantap..Accurate. Kepantasan. Complete! Keep it up Repasi for SDN KV yang meniti puncak sekarang ni..

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. Lee Jr

        SDN KV perlukan repasi,syidi dan topik untuk bersaing dalam tournament yang besar..jangan pisahkan player ni..teman harap,kita akan cari tournament yang lebih hebat untuk menguji kehebatan SDN KV dengan gandingan mereka-mereka ini..player-player lain tidak kurang hebatnya dan mesti terus bersaing untuk menempatkan diri dalam kelompok skuad terbaik SDN KV.. Bagus sekali program yang SDN anjurkan..

        Likes(0)Dislikes(0)
      2. sdarerepasi

        terlalu tinggi pujian tu..apapun teman akan cuba perbaiki segala kelemahan demi memantapkan permainan teman.demi SDN KV....buktikan kemampuan kita.

        Likes(0)Dislikes(0)
        1. syidi

          Ramai lagi yang berbakat. Amir (Keristujuh), Udinese, yang lama sapa entah nama lupa pulak. Dulu ada fairuz, tapi dah pindah balik Teluk Intan. Sekarang ni pun makin ramai yang menonjolkan diri cuma malu-malu gitu..

          Likes(0)Dislikes(0)
          1. Fiq

            Tu la..malu tak bertempat..masa yang baik ini tempat untuk menonjolkan bakat yang terpendam. Teman pun masih ada lagi kekurangan dan banyak yang perlu dipelajari untuk meningkatkan lagi tahap kemahiran dan taktik yang sebenar dalam sukan futsal. Apa-apa pun terima kasih kepada semua yang hadir pada latihan kali ini. Good Luck for all..

            Likes(0)Dislikes(0)
            1. syidi

              Betul tu. Masing-masing ada kekuatan dan kelemahan. Al maklumlah pemain jalanan. Dulu aktif bolasepak, dapat main futsal belasah macam main bolasepak hehe. Memang hancus mula-mula dulu.

              Apa yang telah dipelajari, futsal adalah seni kemahiran yang memerlukan ketelitian dalam setiap inci pergerakan bersama bola. Kepantasan adalah kelebihan. Kemahiran adalah teras utama. Otak sentiasa pick up dan pantas berfikir.

              Semuanya memerlukan latihan yang berterusan.

              Likes(0)Dislikes(0)
  1. keristujuh

    memang layak & mantap2 player2 sekarang ni...masing2 ade pakej untuk mantapkan pasukan..teman keristujuh akan berusaha untuk menyembuhkan kecederaan teman ni bagi membantu skuad pada masa akan datang...insyaallah...tahniah buat semua pemain-pemain sdn kv...walaupun teman agak sedih idak dapat 'join' dalam beberapa sesi latihan yang diadakan atas sebab kecederaan...thankz sdn kv

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.