Walimatul Urus | Lee Jr & Syazwen

SDN | Walimatul Urus

Salam semua,

Pasangan kedua di SDN yang bakal melangsungkan perkahwinan beliau pada hari Sabtu, 6 Februari 2010 ialah saudara Lee Jr dan pasangannya Syazwen. Mula dikenali ketika menghadiri aktiviti pertama futsal SDN KVU yang diadakan di Ipoh pada 31 Oktober 2009.

Pihak pengurusan SDN serta krew yang lain ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru kepada kedua-dua mempelai semoga berkekalan hendaknya. Kepada yang berkesempatan bolehlah berkunjung ke lokasi rumah pengantin yang disertakan di bawah.

Lee Jr Dan Syazwen

Selamat Pengantin Baru – Wann

Terima Kasih.

Sekitar Majlis Persandingan Lee Jr & Syazwen

[slideshow=26]

Likes(0)Dislikes(0)

13 thoughts on “Walimatul Urus | Lee Jr & Syazwen

 1. seansan

  Huiyo? kalau kita buat lagi aktiviti futsal lepas ni ntah siapa lak "sangkut"?. ehehehe.. gurau-gurau je Lee ek..

  Apapun Selamat mendirikan rumah tangga sehingga ke akhir hayat.

  Likes(0)Dislikes(0)
  1. sdarerepasi

   teman pun nak tersangkut jugak la san...hehehe....gurau je....dekat je dengan sekolah lama teman dulu nie......apa pun,,selamat mendirikan rumah tangga buat saudara lee jr dan pasangan....semoga berbahagia dan kekal shingga ke akhir hayat hendaknya.

   Likes(0)Dislikes(0)
 2. sunrise

  salam....

  Tahniah diucapkan semoga perhubungan yang dicipta ini harap dapatlah kekal sehingga ke akhir hayat. Pesan teman kepada mike apabila sudah mendirikan rumah tangga diharapkan mike dapat bersiap sedia kerana pasti dugaan di alam rumah tangga akan hadir menghimpit perjalanan mike nanti.

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. chuck

  Salam...

  Sebagai teman,ingin teman ambik kesempatan ini mengucapkan 'SELAMAT PENGANTIN BARU' semoga ikatan yang terjalin itu kekal hingga ke akhir hayat mike berdua nanti.

  Ali, seperti yang sunrise katakan itu ade benarnya,tapi mike kenalah selalu positive thinking sikit.itu semua ade hikmahnya.Sedangkan lidah pun boleh tergigit ketika bercumbu..hehehehe..

  Insyallah jika tiada urusan yang membataskan teman untuk hadir ke majlis tersebut,teman akan sedaya upaya untuk menghadirkan diri.

  Selamat pada Ali and Syazwen..

  Likes(0)Dislikes(0)
 4. belanak

  Salam...

  Selamat Pengantin Baru kepada Lee Jr dan Syazwen, moga kekal bahagia hingga ke anak cucu cicit... Amin..

  Apa yang penting... KERJASAMA!
  Apa yang penting... KERJASAMA!

  Likes(0)Dislikes(0)
 5. phatly

  Salam..teman ingin mengucapkan Selamat Pengantin baru buat Lee jr serta pasangannya.Semoga beliau dapat menjalani kehidupan yang penuh bahagia hingga akhir hayat.-Amin-

  Likes(0)Dislikes(0)
 6. iqrame

  selamat pengantin baru untuk teman seperjuangan ku yang tak kenali...... semoga panjang umur dan murah rezeki...... jadilah seorang ketua rumahtangga yang bijak dan adil.

  Likes(0)Dislikes(0)
 7. abgmie

  salam lee jr
  selamat pengantin baru...moga kekal hingga akhir hayat...teman doakan kebahagiaan mike,selisih faham rencah hidup berumahtangga...sepakat kata amat dituntut.semoga bahagia menjadi pasangan yang abadi ke akhirhayat...amin...

  Likes(0)Dislikes(0)
 8. Lee Jr

  Salam..

  Terima kasih pada semua sahabat-sahabat teman semua..Teman akan ingat semua pesanan kome..terima kasih juga pada pihak seladang.net..Sekali lagi teman,teman menjemput semua hadir untuk memeriahkan majlis teman pada 6hb februari nanti..

  Likes(0)Dislikes(0)
 9. khairol

  salam....

  istimewa buat lee Jr

  "dari dulu berapa kali ana cheritakan ...
  kebahgiaan di tangan tuhan..
  ana miskin dapat kawin orang kaya.
  . noorsyazween binti shaharani...

  kita semua sepakat di seladangdotnet... nak ucapkan selamat pengantin baru "

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.