Futsal | Latihan SDN KV – 30 Januari 2010

Logo | seladang.net

Setelah berehat hampir 11 bulan dari aktiviti FUTSAL, skuad SDN KV akan mengadakan semula sesi latihan pada pukul 3:30 hingga 5:00 petang di Samba de Futsal, Lot 13, Jalan 225, Seksyen 51A, Petaling Jaya pada hari Sabtu 30 Januari 2010.

Menariknya tentang tarikh ini ialah kurang sehari dari tarikh aktiviti futsal SDN KV dimulakan tahun lalu iaitu pada tarikh 31 Januari 2009. Latihan futsal ini terbuka kepada semua tanpa mengira tahap kebolehan permainan anda.

Sila nyatakan kedatangan anda pada bahagian komentar dibawah jika ingin turut serta.

  • Tarikh: Sabtu 30 Januari 2010
  • Masa: 3:30 – 5:00 petang
  • Lokasi: Samba de Futsal, Lot 13, Jalan 225, Seksyen 51A, PJ
  • Yuran: RM10 +/-
  • Court: Large 17m x 30m – Taraflex

Peta Ringkas
Samba de Futsal

Peta Google (Belon Hijau)


View Larger Map

Senarai Pemain Yang Dijangka Hadir:

SDN KV

  1. YB
  2. Syidi 1
  3. Syidi 2
  4. Syidi 3
  5. Syidi 4 – (belum comfirm)
  6. Taufiq
  7. Keristujuh 1
  8. Keristujuh 2 – (belum comfirm)
  9. Udinese
  10. Zulzia
  11. Anip
  12. Sdarerepasi 1
  13. Sdarerepasi 2
  14. Sdarerepasi 3
  15. Izwan
  16. Phatly – (belum comfirm)
  17. Zam
  18. Axlrose037
  19. Faizul
Likes(0)Dislikes(0)

10 thoughts on “Futsal | Latihan SDN KV – 30 Januari 2010

  1. FiQ

    Salam...

    Marilah kita semarakkan semangat kesukanan dan mengeratkan tali persaudaraan serta persahabatan dengan menyertai latihan ini..

    Moh kite yob...

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. syidi

    Salam..

    SDN Futsal Will Be Back! Jadi kepada sesiapa sahaja dalam komuniti ini yang berminat tidak kiralah pernah terlibat atau tidak, dialu-alukan untuk melibatkan diri. Setakat ini, setiap kali aktiviti ini dianjurkan memang tidak pernah mengecewakan. Memang menarik dan tertarik.

    Selain dapat bersua muka, hubungan yang terjalin akan kekal selamanya sampai bila-bila, memang tak rugi. SDN akan terus merencana aktiviti lain demi mengukuhkan lagi komuniti ini.

    Moh Kiter Ber Futsal!!

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. dody

    Mintak maaf banyak-banyak YB dan rakan2...teman balik ipoh minggu ni dan pada tarikh ini teman akan ke stadium Perak nak tengok Perak Vs Johor FC.

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Cantik le kalau mike nak join, jarak dari Kelana Jaya nak ke tempat main futsal ni lebih kurang 10 minit je kalau jalan tak sesak. Cakap mudahnya tempat ni di belakang bangunan AVON yang tepi Federal Highway nun.

      Teman kasi guide kalau mike dari depan Giant Kelana Jaya (belon hijau A) / Samba Futsal (belon hijau B).


      View Larger Map

      Likes(0)Dislikes(0)
  4. keristujuh

    salam warga sdn...teman insyaallah akan menghadirkan diri ke "training" yang dinantikan ini...dah lama tunggu ni...harap semua bersedia dan berjuang...

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.