AFC Asian Cup 2011 | Group C – UAE Vs Malaysia (Result)

AFC Asian Cup 2011 Qatar | Group C

United Arab Emirates (UAE) 1 – 0 Malaysia

Rabu 6 Januari 2010
Stadium Al-Shabab
7:00PM (UAE) 11:00PM (Malaysia)

Likes(0)Dislikes(0)

4 thoughts on “AFC Asian Cup 2011 | Group C – UAE Vs Malaysia (Result)

  1. zizou85

    keputusan yg bukan luar biasa. tetapi kekalahan tipis adalah jauh lebih baik berbanding ketika kalah 0-5.

    Mengingatkan kepada pasukan malaysia bahawa banyak perkara lagi masih perlu dibaiki.

    Likes(0)Dislikes(0)
    1. YB

      Memang betul yob, tapi yang teman sedih gol tuh datang pada masa tambahan, minit ke 92. Kalaulah dia orang boleh dapat satu mata pun ok jugak. Apa pun tahniah juga walaupun kalah. Mereka dah berusaha, cuma tak berjaya saja.

      Likes(0)Dislikes(0)
      1. syidi

        Tengok...Sape Kata Kita Menang dengan Syria nasib? Sebab ada teman dengar menang sebab tu bukan tim 'Asli' Syria.

        Teman rasa nak tengok sangat game dengan UAE ni sebenornyer tapi apakan daya, mana tak nyer hampir-hampir seri 0-0. Pada teman kita Menang game ni. Game lepas kat Cheras kalah 5-0. Ini kalah 1-0 teman dah nampak sekarang level Malaysia ada sikit meningkat.

        Anytime kalau Singapore ke Siam ajak Friendly kita boleh makan deme deme ni.

        Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.