Pendaftaran Baru Keahlian SDN | Oktober 2009

Salam sejahtera,

Untuk makluman semua, pendaftaran baru keahlian SDN telah dibuka semula semenjak 5 Oktober 2009. Kali terakhir halaman ini menerima pendaftaran keahlian adalah pada bulan Jun yang lalu. Pendaftaran ini akan berakhir pada pukul 12 malam, 13 Oktober 2009.

Kepada semua ahli yang baru mendaftar dikehendaki menggunakan email yang sah untuk proses verifikasi dan juga mengisikan ruangan PROFILE di dalam DASHBOARD anda. Anda hendaklah mengisi sekurang-kurangnya ruangan First Name dan Last Name anda.

Kegagalan anda mematuhi peraturan ini akan mengakibatkan USERNAME anda dilupuskan dari database SDN berkuatkuasa serta-merta pada tarikh tutup di atas.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

7 thoughts on “Pendaftaran Baru Keahlian SDN | Oktober 2009

 1. anip

  Peluang sudah terbuka buat semua jadi pergunakanlah dengan sebaik mungkin. Yang lepas-lepas lupakanlah.

  Masuk kandang kambing mengembek, masuk kandang harimau mengaum. Masuk sini pandai-pandai la bawak diri.

  Likes(0)Dislikes(0)
  1. YB

   Betul sangat tu anip, 12 Oktober ni last daftar sebelum tutup semula. Rasanya kalau bukak balik pun bila nak start Piala FA musim 2010 nanti ataupun Piala Malaysia.

   Pada yang belum berdaftar ambiklah kesempatan cepat.

   Likes(0)Dislikes(0)
 2. exianaron

  Terima kasih kerana memberi peluang untuk mendaftar sebagai ahli site ini.. semoga sokongan untuk pasukan Seladang kita semakin bertambah walaupun pelbagai cabaran ditempuhi oleh pihak pengurusan dan para pemain.. insyaAllah...

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.