Selangor Vs Perak | Test Match

Sabtu 12 September 2009
Padang S.U.K, Shah Alam
9:30 malam

Perlawanan ‘Test Match’ kedua pasukan Perak kali ini adalah bertandang ke Lembah Klang menentang pasukan Selangor di Shah Alam malam nanti selepas majlis berbuka puasa.

Peminat di sekitar Lembah Klang dijemput hadir.

Masuk Percuma.

Likes(0)Dislikes(0)

3 thoughts on “Selangor Vs Perak | Test Match

  1. YB

    Harap member-member SDN yang tinggal sekitar Lembah Klang boleh sama-sama turun tengok game ni. Teman ada plan nak ajak member semua untuk satu majlis berbuka ringkas sekitar Shah Alam sempena nak tengok game lawan Selangor ni. Lagi pun dah lama sangat kita tak berjumpa sesama ahli sejak habis liga hari tu.

    Pada yang berminat dan tau nombor HP teman boleh call atau SMS untuk comfirmkan kehadiran dan pada yang tak tau boleh post pada ruangan komentar di bawah untuk keterangan lanjut.

    PS: Lepas berbuka kita sama-sama turun Padang SUK.

    Terima Kasih.

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. ihsan

    Nampaknya pasukan Perak semakin mantap. Walaupun kalah, tahniah kepada pasukan Perak kerana dapat memberikan saingan yg sebaik mungkin kepada juara Liga Super dan Juara Piala Fa, Selangor, hanya kalah 2-1 dikandang lawan. Semoga jurulatih M Karathu dapat memperbaiki segala kelemahan yg masih ada dalam pasukan.

    Masalah perak ialah kelemahan jentera serangan. Harap Coach dpt memperbaikinya. Kepada pemain-pemain, selamat berjuang dalam Piala Malaysia nanti. Walau apapun yang terjadi, teman akan terus memberikan sokongan kepada pasukan Perak.

    Semangat juang yang tinggi adalah kekuatan pasukan Perak sejak dari dulu lagi. Jadi, jangan memandang rendah kepada kemampuan anak-anak muda ni.
    Give them a Chance.

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.