Seladang Soccer Kids 2009 | Rangkuman Berita & Gambar

Program Soccer Kids yang dilancarkan pada 11 2009 di Ipoh telah berjalan lebih kurang sebulan dan berjaya menarik minat kira-kira 40 pemain dari pelbagai peringkat usia. Fasa latihan selama 3 bulan ini akan dihentikan sementara waktu pada bulan Ramadan dan dijangka akan bersambung semula pada bulan Oktober nanti.

Selain dari sesi latihan yang dijalankan pada setiap hari Sabtu dan Ahad, pemain-pemain juga turut didedahkan dengan beberapa siri perlawanan persahabatan. Setakat berita ini ditulis, pasukan Soccer Kids telah mengadakan 3 perlawanan persahabatan iaitu menentang pasukan Ipoh Friday Club, Mutiara FC dan Pasak FC.

Rangkuman gambar peserta Soccer Kids:

[slideshow=11]

Likes(0)Dislikes(0)

One thought on “Seladang Soccer Kids 2009 | Rangkuman Berita & Gambar

  1. sunrise

    salam...

    tahniah kepada yang bertanggungjawap menjalankan aktiviti sebegini rupa demi masa depan bola sepak perak khasnya dan bola sepak negara amnya. sepanjang pemerhatian teman terhadap prestasi semasa soccer kids kali ini,menampakkan satu peningkatan yang begitu cemerlang,malah seladang soccer kids memiliki ramai bakat bakat yang harus diketengahkan.Diharapkan setelah keluarnya artikel sebegini rupa,akan hadirlah individu individu atau syarikat koporat sudi menaja seladang soccer kids untuk mengadakan karnival pertandingan demi menajamkan lagi baka bakan anak anak kecil ini. Tahniah kepada jurulatih jurulatih yang terlibat kerana tidak jemu jemu mendidik anak anak kecil ini untuk menjadi pemain bola sepak yang berwibawa.Terima kasih kepada SDN kerana sudi mengeluarkan artikel sebegini rupa.

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.