Malaysia U-23 Vs Indonesia U-23 | Friendly Match

Malaysia U-23 Vs Indonesia U-23
Sabtu 13 Jun 2009
Stadium Bolasepak Kuala Lumpur, Cheras
5:30 petang

Skuad kebangsaan Malaysia Bawah 23 tahun akan mengadakan perlawanan persahabatan menentang pasukan Indonesia Bawah 23 tahun yang dijadualkan pada petang sabtu nanti bertempat di Stadium Bolasepak Kuala Lumpur, Cheras. Tiket-tiket berharga RM 10 untuk orang dewasa dan RM 5 untuk kanan-kanak mulai dijual pada pukul 10 pagi esok.

Likes(0)Dislikes(0)

3 thoughts on “Malaysia U-23 Vs Indonesia U-23 | Friendly Match

 1. syidi

  salam semua..

  Jom beramai-ramai kita ke Cheras untuk saksikan perlawanan ini. Insya Allah, saya akan turun esok. Harap-harap ramai lah sahabat yang akan turun nanti.

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. taufiq

  Salam semua..

  Sebelum tu, teman ingin meminta maaf banyak-banyak kerana tidak dapat hadir ke stadium bagi menyaksikan aksi Malaysia di stadium, teman betul-betul sibuk dan kebetulan hari sabtu teman bertugas.

  Apa pun teman tetap peminat setia Seladang dan Malaysia, teman harapkan satu aksi yang menarik ditunjukkan oleh pasukan negara apabila bertemu pasukan Indonesia nanti. Lakukan yang terbaik demi maruah bola sepak negara kita.

  Malaysia Boleh!!Skor yob Skor...

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. sunrise

  salam

  teman bersama sama sahabat SDN distadium Cheras menyaksikan perlawanan tersebut,agak bosan sedikit dengan aksi longgar yang dipamerkan oleh Skuad Malaysia,terutama corak permainan Zaquan Adha dan Semangat bergaduh........Diharapkan pemain pemain selepas ini dapat mengawal emosi dari berlaku perkara sedemikian. Apa Apapun diharap Rajagopal dapat mencari ramuan yang terbaik untuk Skuad ini kearah yang cemerlang.

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.