Rangkuman Berita 21 April 2009

Berita Bolasepak Malaysia

Jurulatih pasukan bawah 19 tahun kebangsaan (Harimau Muda), K. Rajagobal telah sah diumumkan sebagai Ketua Jurulatih Skuad Utama Bolasepak Malaysia menggantikan B. Sathianathan pada satu sidang media di Wisma FAM semalam. Beberapa hari sebelum itu, beliau turut dilantik sebagai jurulatih pasukan bolasepak Malaysia bawah 23 tahun.

Sementara itu 30 orang pemain dipanggil menjalani latihan awal skuad bawah 23 tahun yang dikendalikan oleh K. Rajagobal. Penyerang skuad seladang, Razali Umar dan penjaga gol Kamarul Effandi adalah antara pemain Perak yang terpilih menyertai kem tersebut.

Info SDN 1

Untuk makluman, halaman ini telah menutup terus sebarang pendaftaran baru kepada pengguna umum sejak dari awal April lalu. Langkah ini diambil untuk mengurangkan bilangan pengguna berdaftar yang tidak aktif selain dapat mengelakkan BOTS SPAMMER.

Kepada semua pengguna berdaftar anda diwajibkan supaya mengemaskini akaun peribadi pada ruangan profile. Sila kemaskini ruangan First Name dan Last Name sebagai isyarat bahawa pendaftaran anda masih aktif. Mulai pada 25 April 2009 ini pihak SDN akan memulakan kerja-kerja pembersihan di bahagian database pengguna.

Info SDN 2

Kepada ahli-ahli yang telah menempah jersi SDN Black Edition atau Gold Edition dan belum membuat sebarang pembayaran diminta untuk melunaskan bayaran tersebut selewat-lewatnya sehingga hari Jumaat ini, 24 April 2009.

Sila pilih salah satu dari 3 BANK untuk pembayaran tersebut:

Maybank : 1621 1596 4214 – (Nor Hanira)

CIMB : 08160074025528 – (Muhammad Ihsan)

RHB  : 208043-00043254 – (Firus Sinar)

Selepas pembayaran sila nyatakan 5 maklumat berikut pada ruangan komen dibawah:

Nama Penuh Penerima :
Alamat :
No  Telefon :
Jenis Bank :
Tarikh & Masa Pembayaran :

(Semua maklumat di atas tidak akan didedahkan kepada umum)

Kegagalan mana-mana ahli untuk membuat bayaran mengikut tempoh masa yang ditetapkan tanpa sebarang ‘rundingan semula’ dengan pihak pengurusan SDN akan mengakibatkan jersi tersebut dijual semula kepada individu lain tanpa sebarang notis.

Kepada saudara SAN, sila kemaskini senarai nama pembeli yang telah membuat pembayaran pada ruangan komen di bawah untuk memudahkan urusan kemaskini.

Terima Kasih
admin

Likes(1)Dislikes(1)

6 thoughts on “Rangkuman Berita 21 April 2009

 1. sunrise

  salam

  teman ingin memberi komen sedikit tentang pemilihan jurulatih malaysia bawah 23 tahun dan malaysia senior. tidak guna memiliki jurulatih yang berwibawa seandainya hati pemain itu sendiri tidak memberi komitmen sepenuhnya didalam skuad. seperti yang pernah dinyatakan oleh jurulatih Shahzan Muda(Dollah Salleh) skuad malaysia tidak akan kemana mana didalam rancangan television ALLY. Seandainya pemain pemain yang bakal dipilih untuk menyertai skuad kebangsaan selepas ini akan turun dengan jiwa yang baru semangat yang jitu dan keinginan untuk terus maju dan dipandang hormat dengan begitu tinggi,jauhilah gejala yang kurang sihat didunia dan akhirat.

  Likes(1)Dislikes(0)
 2. san

  Pembeli Black Edition yang telah membuat pembayaran:

  1. Zulzia
  Jenis Bank : CIMB BANK

  2. YB
  Jenis Bank : Maybank

  3. Syidi
  Jenis Bank : Maybank

  4. Anip
  Jenis Bank : CIMB BANK

  5. San
  Jenis Bank: CIMB Bank

  6. Chuck
  Jenis Bank : Maybank

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.