Futsal | Latihan SDN KV – 21 Februari 2009

Logo | seladang.net

Sesi latihan ketiga skuad futsal SDN KV akan diadakan pada pukul 4:00 petang hingga 5:00 petang di Pan Global Club, Tingkat 7, Bangunan Pan Global, 1A Jalan Tandang, Petaling Jaya pada hari Sabtu 21 Februari 2009.

Latihan ini terbuka kepada semua tanpa mengira tahap kebolehan permainan anda. Sila nyatakan kedatangan anda pada bahagian komentar dibawah jika ingin turut serta.

 • Tarikh: Sabtu 21 Februari 2009
 • Masa: 4:00 – 5:00 petang
 • Lokasi: Tingkat 7, Bangunan Pan Global, 1A Jalan Tandang, Petaling Jaya
 • Yuran: RM10 +/-
 • Court: Large 32m x 24m – Teraflex

Peta Google
Belon Hijau A – Persimpangan Lebuhraya Persekutuan
Belon Hijau B – Pan Global Club
Belon Hijau C – Samba De Futsal


View Larger Map

Senarai Pemain Yang Dijangka Hadir:

SDN KV

 1. YB
 2. Sunrise
 3. Remy
 4. AB
 5. Haziq
 6. Safiq
 7. KM
 8. Syam
 9. Enal
 10. Taufiq
 11. Zam
 12. Zfnizam
Likes(0)Dislikes(0)

6 thoughts on “Futsal | Latihan SDN KV – 21 Februari 2009

 1. syidi

  Salam...
  Saya ingin memohon maaf kerana tidak dapat menyertai sahabat-sahabat SDN KV kerana akan pulang ke kampung halaman untuk bercuti.

  Oleh itu, diucapkan selamat berlatih dan semoga ukhwah sesama kita semakin utuh demi bolasepak Perak. Hidup SDN! Hidup PERAK!

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. taufiq

  Salam sahabat SDN, untuk pengetahuan, teman akan hadir pada latihan ini, walaupun abang teman tidak dapat hadir. Apa pun ramai-ramailah warga SDN hadir untuk memeriahkan lagi aktiviti yang berguna ini..Majulah sukan bolasepak untuk Perak dan Malaysia.

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. razlan

  maaf juga dari teman sebab tak dapat hadir kerana tugasan di Stadium Perak untuk perlawanan seladang jr menentang Kuala Muda

  semoga anda semua bermain dgn bagusnya

  Likes(0)Dislikes(0)
  1. san

   ye ke.. razlan boleh join tak? san dah bincang ngan family san untuk terus stay sampai habis perlawanan sebelum ke sitiawan malam tuh.

   Likes(0)Dislikes(0)
 4. kaka_rudin

  Salam buat sahabat-sahabat SDN KV sekalian. Teman minta maaf banyak-banyak kerana tidak dapat hadir sabtu ini kerana teman ada program motivasi untuk pelajar-pelajar sekolah yang bakal ambil SPM tahun ini. Sahabat teman Axl_Rose akan beraksi untuk teman.hehe..Selamat bersukan semua.

  Wasalam.

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.