Zahiruddin Bin Mohd Sabri

Zahiruddin Bin Mohd Sabri

Nama: Zahiruddin Bin Mohd Sabri

Posisi: Tengah

No. Jersi: 21

Tarikh Lahir: 14 Februari 1986

Asal: Perak

Pasukan Terdahulu: Kuala Lumpur

No. Lesen: FAM/LS/P/PK/21-09

Likes(0)Dislikes(0)

3 thoughts on “Zahiruddin Bin Mohd Sabri

 1. matahari_terbit

  saya tidak pernah mengenali anda. tetapi apa yang diharapkan dari anda, cuba menjadi pemain yang menggunakan akal fikiran ketika di saat saat memerlukan anda berfikir. anda masih muda dan mampu membuatkan pasukan memerlukan khidmat anda. cuba contohi bekas pemain tengah skuad perak musim lepas seperti ahmad shahrul azhar. beliau pernah digelar arkitek yang kreatif. posisi tengah adalah posisi yang penting dan memiliki tugasan yang terlalu berat. seandainya posisi tengah tidak berfungsi maka posisi serangan akan terbantut untuk menjaringkan gol

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. miez3

  Satu je pinta teman...jalan hendaklah terus ke depan jangan diikut pengalaman yang lalu....orang-orang lama pergi meninggalkan jasa yang baik dan ada juga yang buruk...ambil yang baik buat panduan...teruskan perjuangan...fokus pada permainan dan tunjuk ajar coach...teman percaya anda juga boleh lakukan...mungkin lebih baik dari orang-orang lama tu!

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. zuzai_spipoh

  Buat zahir, Abang Ard doakan yang terbaik. Harap lepas ni boleh kerap tengok Zahir beraksi kerana Abang Ard percaya dan yakin Zahir lah satu-satunya pemain midfield paling kreatif yang ada dalam pasukan perak ketika ini. jangan mudah mengalah dan rebut kembali tempat Zahir.

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.