Razali Bin Umar Kandasamy

Mohd Razali Bin Umar Kandasamy

Nama: Razali Bin Umar Kandasamy

Posisi: Penyerang

No. Jersi: 23

Tarikh Lahir: 5 Ogos 1986

Asal: Perak

Pasukan Terdahulu: Perak

No. Lesen: FAM/LS/P/PK/23-09

Likes(1)Dislikes(0)

11 thoughts on “Razali Bin Umar Kandasamy

 1. miez3

  Penyerang harapan Perak utk masa hadapan bahkan mungkin kalau beliau terus gandakan usaha boleh diserapkan ke dalam pasukan kebangsaan..

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. padiltaiping_81

  satu-satunya penyerang yang tinggal dari skaud perak tahun lepas dan satu-satunya penyerang yg teman tahu kemampuannya dalam skaud perak tahun baru yg akan datang ini...

  teman pasti yg razali akan bakal menjadi penyerang no1 perak untuk musim baru akan datang dan sandaran utk menjaringkan gol pasti akan diletakkan padanya selain dibantu oleh penyerang-penyerang baru perak yg lain.

  jika tahun lepas razali tidak kerap diturunkan selaku penyerang utama kerana dibayangi oleh khalid & cacares, utk musim baru ini peluang utk razali beraksi sepenuhnya selaku penyerang utama pasti cerah.so,anda perlu rebut & guna peluang yg ada ini sebaik mungkin utk menonjolkan prestasi dan kemampuan anda sebagai penyerang hebat perak!

  semoga berjaya yob!

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. yong

  harapan setinggi langit harap razali buat the best dlm menjadi pelapis penyerang sedia ade.tahun 2009 adalah tahun buat anda.

  Likes(0)Dislikes(0)
 4. matahari_terbit

  harap2 yob dapat menjadi pemain yang bertaraf 5 bintang. anda mempunyai bentuk badan yang tegap dan tinggi. hanya apa yang anda perlu lakukan sekarang hanyalah memproses pemikiran kearah lebih kreatif. semua orang tahu penyerang bukanlah tugas yang mudah kerana perlu bijak berhadapan dengan penjaga gol mahupun pertahanan lawan. good luck kami doakan kejayaan anda. berjanjilah kepada kami anda akan mewakili skuad negara 2 tahun dari sekarang

  Likes(0)Dislikes(0)
 5. belanak

  salam.

  harapan ku hanya satu, semoga ada penyerang berbisa lahir dari KEJOR YOB KEJOR!

  'all da best and' bukti bahawa kau boleh 'my fren'.

  Likes(0)Dislikes(0)
 6. tmnlela mali

  ini lah player yang kita perlu gilap bagi meneruskan kecemerlangan pasukan perak. ternyata pasukan perak tidak ketandusan pemain walaupun semua pemain lama telah berhijrah ke pasukan lain.

  hidup perak darul ridzuan

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.