Mohd Safwan Bin Mahayuddin

Mohd Safwan Bin Mahayuddin

Nama: Mohd Safwan Bin Mahayuddin

Posisi: Sayap Kanan

No. Jersi Liga Super: 27

No. Jersi Piala Presiden: 23

Tarikh Lahir: 3 Oktober 1989

Asal: Perak

Pasukan Terdahulu: Perak

No. Lesen: FAM/PP/A/PRK/23-09

Likes(0)Dislikes(0)

5 thoughts on “Mohd Safwan Bin Mahayuddin

  1. juanzargus

    bagus. dengar cerita gol tanduk kau cantik...so aku dan 'fan' lain harap kau dan lain-lain 'player support striker' untuk terus cari gol. kalau boleh semua 'player' boleh buat gol. termasuk megat. satu saja, jangan 'own goal'.

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. PutihKuningHitam

    caya lah 'wan rock'.asalnya dia 'midfield' masa main dengan akademi perak, seorang yang berbakat dan ada potensi besar untuk pergi lagi jauh, rajin. teruskan usaha. aku percaya kau boleh jadi pemain kesayangan perak satu hari nanti. insyaallah. buktikan kepada semua orang. PERAK BOLEH!!

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. miez3

    Buktikan yg mike jauh lebih hebat dari Indra Putra Mahayuddin....fokus dan jaga disiplin ketika didalam dan diluar padang...itu yg penting...

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. kelisa kuning

    Mamat sekolah jahat ni ke? sekolah seri putera memang susah nak lahir kan pemain bola sepak tapi kau berjaya bukti kan walau di mana bersekolah pun kau tetap berbakat dalam bola sepak, Saya tiada komen apa-apa lagi cuma saya harap awak terus kan cita-cita, saya tengok awak bagus cuma 'size' yang membantut kan keadaan awak sekarang ini, ok good luck.

    Likes(0)Dislikes(0)
  5. ayop

    ooo,, ni lah yang anip duk cite Safwan tu....ayop harapkan, dapat peluang main sekali dalam liga Malaysia, buat gol dan permainan yang tiba-tiba mengejutkan orang ramai.. tiba-tiba jer... bila kita mati-matian dalam kemunculan yang pertama, disitu lah arah kita nak tuju untuk seterusnya.. dan bila berjaya , biar jasa jadi kenangan, ingat dimana kita bermula dan jangan sombong mengejar populariti..doa ayop untuk kamu ok..mudah-mudahan

    salam

    admin: Kalau kita menaip nama khas contoh nama pemain atau nama tempat, negeri, negara sila gunakan huruf besar pada awalannya.

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.