Mohd Fauzi Bin Ariffin

Mohd Fauzi Bin Ariffin

Nama: Mohd Fauzi Bin Ariffin

Posisi: Pertahanan Tengah

No. Jersi: 17

Tarikh Lahir: 31 Januari 1987

Asal: Perak

Pasukan Terdahulu: Perak

No. Lesen: FAM/LS/P/PK/17-09

Likes(0)Dislikes(0)

6 thoughts on “Mohd Fauzi Bin Ariffin

  1. matahari_terbit

    teman harap beliau mampu menjadi pemain muda yang serba berkebolehan. mampu bermain menggunakan akal dan fikiran. teman tidak pernah berpeluang untuk menyaksikan beliau bermain,dari segi bentuk tubuh badan mampu menjadi seorang pemain yang mempunyai larian yang cukup pantas itupun kalau beliau bermain dengan sepenuh hati.

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. miez3

    Semoga berjaya dalam musim kali ini bersama2 skuad senior...moga2 anda menjadi tonggak harapan rakan sepasukan dan para penyokong

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. bobiNHo84

    salam...mengenai pemain ni,teman dah tengok bro kiter ni main dalam semua friendly perak...ape yang teman nampak bro kiter ni sangatlah bagus...semua ciri2 player deffend mmg ader kat bro ni...teman minat sangat cara bro ni main..keras tapi bermain menggunakan fikiran...nampak macam bro ni ader lebih pengalaman dari player yan lain..bleh nampak dari cara die conduct defend...ni pun kalau teman tak silap orangla... masa friendly die pakai baju no 17...bro kite ni ader masa depan...harap pengurusan tahun ni jaga semua player kiter yang ader ni demi masa depan pasukan perak tercinta....

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. ateh

    salam.....
    GO POJIE GO
    semoga berjaya dalam musim nie.turuti segala nasihat dan tunjuk ajar yang diberi agar dapat membuahkan hasil yang memberangsangkan buat rakan sepasukan dan penyokong.
    semoga menjadi yang terbaik di antara yang terbaik.....
    good luck to you and all da best.

    Likes(0)Dislikes(0)
  5. zuzai_spipoh

    Sebagai abang, aku akan tetap sokong tidak belah bagi kepada kau. Doa dari aku, mak abah,adik-beradik, anak-anak saudara, semoga kau menjadi yang terbaik di malaysia . Paksu boleh!!!

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.