Malaysia Vs Pakistan | Friendly Match

Malaysia Vs Pakistan
Jumaat 10 Oktober 2008
Stadium Nasional Bukit Jalil
6:30 petang

Petang nanti skuad kebangsaan Malaysia akan mengadakan perlawanan persahabatan menentang pasukan Pakistan di Stadium Nasional Bukit Jalil. Perlawanan ini adalah sebagai pemanas badan sebelum menyertai kejohanan Pestabola Merdeka edisi ke-40 yang dijadualkan pada 15 hingga 25 Oktober 2008.

Datanglah beramai-ramai memberikan sokongan kepada pasukan kebangsaan pada perlawanan ini dan masuk adalah percuma.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

2 thoughts on “Malaysia Vs Pakistan | Friendly Match

 1. yong85

  ptg ini adalah ujian pertama pasukan kebangsaan dlm mempersiapkan serta memantapkan pskn menjelang pestabola merdeka 5 hari lagi....segala persiapan & latihan rasanya sekurang-kurangnya sudah cukup utk memberikan aksi terbaik sbb majoriti dari mereka punya kelebihan memasing....kita juga harus peka akan kelebihan yg dimiliki oleh pskn lawan.jgn sesekali pandang mudah....buat semua pemain buat yg terbaik walaupun ini hanya sekadar pemanas badan saja,jgn jadikan alasan sama setiap kali tewas..teruskan berjuang.....yong doakan pskn berjaya...

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. saiful

  Saya cuma agak 'hairan' kenapa waktu perlawanan FAM pilih 6.30 petang?

  Agak sukar untuk player menunaikan solat Maghrib... Bukan tak boleh solat tapi player maybe hadapi sedikit kesukaran nak tunaikan solat Maghrib yang tempohnya agak pendek.

  Apa pun, diharap skuad kebangsaan mampu mempamerkan peningkatan walaupun dah peminat dah semakin jelik dengan FAM.

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.