Piala Presiden | Perak Vs Kedah – Suku Akhir

Piala Presiden 07/2008
Isnin 30 Jun 2008
Stadium Perak, Ipoh
4:45PM

Petang nanti akan berlangsung perlawanan timbal balik kedua peringkat suku akhir kumpulan A untuk kempen Piala Presiden 07/2008 antara pasukan Perak menentang Kedah di Stadium Perak, Ipoh.

Perak yang telah mengumpul 7 mata setakat ini hasil dari dua kemenangan dan seri sekali telah menewaskan pasukan Kedah pada perlawanan timbal balik pertama yang lalu dengan jaringan 3 gol berbalas 1 di tempat lawan.

Kumpulan A

Terengganu vs PDRM
Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah

Perak vs Kedah
Stadium Perak, Ipoh

Kumpulan B

Selangor vs Kelantan
Stadium Shah Alam

My Team vs Kuala Muda
Stadium Mini UPB, Teluk Intan

Semua perlawanan akan berlangsung pada pukul 4:45 petang.

Likes(0)Dislikes(0)

3 thoughts on “Piala Presiden | Perak Vs Kedah – Suku Akhir

 1. YangIkhlas

  Semoga dapat mengekalkan prestasi yang telah ditunjukkan setakat ini. Letak tepi segala masalah yang sedang melanda bolasepak Perak dan fokus pada mempertahankan kejuaraan Piala Presiden ini. SEMOGA BERJAYA.

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. matahari_terbit

  cuba jadi insan yang benar benar boleh diharap. lupakan seketika terhadap masalah kewangan, bermain kerana tugasan yang diperintah. jadikan diri anda ketika dipadang sebagai seorang panglima, kawal emosi ketika dipadang, andai ini dapat dilakukan maka tidak mustahil anda akan menang

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. miez3

  Stand up and fight!Itu aje pesan teman....hanya kome aje yg boleh ubah nasib kome....teman yakin tahun ni kalau kena pada gayanya mike semua dpt kekalkan kejuaraan....fokus...jgn leka...

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.