Piala Presiden | Perlis Vs Perak | 8 Mei 2008

Piala Presiden 07/2008
Khamis 8 Mei 2008
Stadium Utama, Kangar
4:45PM

Beberapa lagi perlawanan Piala Presiden akan diadakan hari ini termasuk pertemuan antara pasukan Perak menentang Perlis di Kangar. Perak mencatatkan keputusan seri 2 sama bertemu PDRM walaupun mendahului pada satu ketika.

Pemain perlu lebih fokus untuk memperbaiki mutu persembahan mereka supaya tidak mengulangi kealpaan mudah pertahanan yang melepaskan gol walaupun telah mendahului pada satu ketika dengan selesa. Tiada erti jaringan besar jika bolosnya lebih dari itu.

Berikut adalah jadual perlawanan Piala Presiden untuk 8 Mei 2008

Selangor vs Pahang
Stadium Shah Alam, Selangor

PDRM vs Johor
Padang Utama Pulapol

Sabah vs Kuala Muda
Stadium Likas,Sabah

Melaka vs Pulau Pinang
Stadium Hang Tuah, Melaka

Negeri Sembilan vs ATM
Stadium Tuanku Abd Rahman, Paroi

SSBJ vs Kuala Lumpur
Padang D MSN Bukit Jalil

Semua perlawanan berlangsung pada pukul 4:45 petang kecuali di Stadium Likas pada 4:15 petang dan 8:45 malam di Stadium Tuanku Abd Rahman, Paroi.

Likes(0)Dislikes(0)

9 thoughts on “Piala Presiden | Perlis Vs Perak | 8 Mei 2008

  1. pie

    All the best Perak. Tunjukan yang terbaik dan harap2 ramai pemain yang akan diserapkan ke skuad Senior. Terima kasih admin kerana sudi membuat sedikit ulasan berkenaan dengan piala belia dan piala presiden. harap2 kalau boleh minta jasa baik admin berikan keputusan perlawanan piala belia dan piala presiden juga. semalam punya keputusan teman pun tak tahu. Boleh admin dapatkan ( itu pun kalau admin ada masa dan ianya tidak menyusahkan admin) terlebih dahulu teman nak minta maaflah kalau menyusahkan admin.

    Terima kasih admin

    Skor yob Skor

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. miez3

    Nampak gayanya perlawanan ptg ni merupakan satu lagi peluang Perak utk memintas S'ngor dgn harapan Perak perlulah terlebih dahulu memenangi game ini serta mengharapkan S'gor kalah pd Pahang....harapan juga semoga pada game terakhir nanti pd mggu dpn Perak dpt teruskan kemenangan...mana tau ada rezeki lagi tahun ni juara lagi...pemain2 perlu lebih fokus...harumkan nama bolasepak Perak...tebus kembali kehampaan skuad senior...anda juga dlm perhatian kami!
    Skor Yob Skor..

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. amirfsl

    seri ngan pdrm dulu maybe sebab pemain2 dah merase amat selese dan akhirnye hilang tumpuan di babak2 akhir permainan..blajo dari kesilapan diri!jgn cepat putus ase!keep your morale up and do the best in the upcoming games!!camne admin?berape result match ni?

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. meor19

    Sama juga macam saudara miez3.... Harap player2 junior ni yang akan take over player2 senior... Main sungguh2... Mase tu nak mintak gaji mahal pun takpe... Tapi kene ingat bile main pun dah tak elok, kena redha la gaji murah pulak... baru profesional... mentaliti pun kene pro jugak...

    Likes(0)Dislikes(0)
  5. amirfsl

    huh!menang gak..bagus2..tahniah setinggi2 tahniah..kekalkan momentum sampai perlawanan terakhir nt dan mengulangi pencapaian musim lalu!!

    Likes(0)Dislikes(0)
  6. yong85

    walah....tahniah utk pasukan....kepada semua pemain kekalkan prestasi pasukan mudah-mudahan kelibat anda dapat menarik perhatian skuad utama negeri.(kepada yg berkuasa di dlm persatuan negeri.semai dan baja bunga anda yg baru nak mekar,sesekali toleh la mana tau boleh anda boleh jadikan mereka yg terbaik utk menjadi teman kepada abg senior mereka dlm pasukan sebagai pelapis pemain terbaik dlm pasukan.jgn sampai disambar org lain)

    Likes(0)Dislikes(0)
  7. pie

    Tahniah kepada semua pemain. Teruskan rentak kemenangan dan diharapkan agar kalian akan mengisi kekosongan yang akan ditinggalkan oleh pasukan Senior satu hari kelak. kepada pengurusan pasukan perak, harap2 lepas ini tidak terlepas pandang lagi dan jangan biarkan pasukan lain merampas mereka dari sikap kita yang tidak mahu memberikan layanan yang sewajarnya kepada pemain2 ini. Mereka memerlukan pendedahan diperingkat yang lebih tinggi bagi menggilap bakat yang mereka ada.

    Likes(0)Dislikes(0)
  8. amirfsl

    terime kasih byk2 kepade admin sebab memberi liputan ttg skuad piala presiden perak kite tahun ni..sdkit sbyk dapat tahu ttg deme dan dpt berkomunikasi secre tdk lgsung dengan dorg dgn memberi kate2 semangat dan dorongan,, mgkn kalo berpeluang tgk dorg main,admin ade terserempak dgn beberape name yg boleh diserapkan ke team senior..teman sokong jek ape yg admin syorkan spt mane temuramah dgn Raja Azlan Syah dulu tu..teman dah tau bayok ttg kejayaan2 dan menerokai sndiri latar belakg kejurulatihan beliau..kalo admin melakukan bende yg same trhadap mereke ni semue,cmfirm best nyer r!tq admin.. =)
    kejor yop!!

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.