Video Rangkuman Jaringan Gol | Perak Vs Kitchee SC | AFC Cup 2008

AFC Cup 2008 | Group E

Rabu 2 April 2008
Stadium Perak, Ipoh
8:45PM

Keputusan Penuh:
Perak 2 – 1 Kitchee SC

Rangkuman jaringan perlawanan tersebut hanya boleh dilayari Ahli Berdaftar sahaja dibahagian MEDIA. Kepada yang belum berdaftar, sila daftarkan diri anda terlebih dahulu untuk menonton video tersebut.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

12 thoughts on “Video Rangkuman Jaringan Gol | Perak Vs Kitchee SC | AFC Cup 2008

 1. razlan

  terima kasih admin atas penat lelah anda mencoding video ini. dapar juga mengubat rasa rindu melihat perak bermain.

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. miez3

  Tahniah kerana dpt jgk tewaskan Kitchee ni...terima kasih Hardi & Berios....terima kasih semua player kerana berusaha keras semalam...terima kasih juga pd admin kerana dpt rangkuman jaringan semlm...

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. pie

  Tahniahlah teman nak ucapkan kepada semua pemain serta fan Perak. Tak lupa juga kepada admin yang berusaha mendapatkan video jaringan yang menarik. Pada teman gol yang dijaringkan oleh Hardi Jaafar adalah gol yang cantik. Mungkin bagi teman percubaan dari jarak yang jauh perlu dilakukan oleh pemain2 perak bagi membolehkan kita kembali meaih kemenangan. Kita tidak boleh alpa lagi selepas ini. Diharapkan agar penyerang dan backup penyerang membiasakan diri membuat percubaan2 dari jarak jauh. Teman rasa ramai akan setuju dengan teman. Apa kata admin pula?

  Kejor Yob Kejor
  Skor Yob Skor

  Likes(0)Dislikes(0)
 4. hu$

  cam ne nak tngk

  Jawapan dari admin: Banyak sebab kenapa anda tidak dapat menonton video tersebut, antaranya:

  1) Adakah anda berada dibelakang Firewall atau Proxy? sebagai contoh kebanyakkan Universiti, Kolej, Pejabat Kerajaan serta beberapa syarikat swasta tidak membenarkan flash video dimainkan dikomputer mereka.

  2) Sudahkah anda memasang perisian flash terkini? jika belum sila berbuat demikian disini.
  Flash Player Version 9

  Untuk memudahkan kerja-kerja "troubleshooting" anda, sila layari laman web You Tube, jika anda tidak dapat mengakses laman web tersebut maka kedua-dua perkara di atas adalah sebab utama perkara tersebut terjadi.

  MEDIA < --Klik diruangan ini untuk video rangkuman jaringan tersebut.

  Likes(0)Dislikes(0)
 5. active11

  Tahniah Perak.
  Hardi mula mendapat sentuhan semula.
  Kalau diingat semula, hardi selalu gol cantik kalau bermain dgn kelab / negara luar. Harap lepas ni hardi cuba pula untuk liga tempatan n pasukan Malaysia insyaAllah.

  Cheer Up Yobs!!!

  Likes(0)Dislikes(0)
 6. amirfsl

  lawa gol hardi,tapi gol equaliser tu rase2nye bley 'dielakkan'..namun takpe,gol last minute-dramatic winner mcm buzzer bitter!

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.