Video Rangkuman Jaringan Gol | N. Sembilan Vs Perak | TM Liga Super 07/2008

TM Liga Super

TM Liga Super 07/2008
12 April 2008
Stadium Tuanku Abdul Rahman
Paroi
8.45mlm.

Keputusan Penuh:
N. Sembilan 3 – 1 Perak

Rangkuman jaringan perlawanan tersebut hanya boleh dilayari Ahli Berdaftar sahaja dibahagian MEDIA. Kepada yang belum berdaftar, sila daftarkan diri anda terlebih dahulu untuk menonton video tersebut.

Memandangkan perlawanan ini telah disiarkan secara langsung melalui RTM1, kepada pengguna yang berminat boleh membuat ulasan tentang kekalahan tersebut pada ruangan komen di bawah berdasarkan rangkuman tersebut.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

8 thoughts on “Video Rangkuman Jaringan Gol | N. Sembilan Vs Perak | TM Liga Super 07/2008

  1. miez3

    Kekalahan yg agak memalukan dan mengecewakan....kalah kalau melawan dan bermain bersungguh2 mungkin dpt diterima tapi kalau kalah dgn bermain dibwh tahap yg sebenar benar2 buat kami kecewa.....nasib baik le semlm S'ngor pun kalah jgk mlm td....kalau tak lg jauh le cicior....seperti yg pernah dibangkitkan teman tempohari jangkaan Perak utk mendptkan tempat kedua dlm Liga tidak akan berlaku ternyata menjadi kenyataan apabila peluang yg ada dipersia-siakan.....tidak perlu lah lg difikirkan tentang pemotongan mata S'ngor...tidak perlulah difikirkan tempat kedua atau ketiga liga...apa yg penting skrg Perak perlu survive utk terus berada dlm kelompok teratas atau zon selamat agar terus kekal dlm Liga Super....Di tempat keempat pun belum selesa lg dgn Johor FC mengikut rapat di blkg...

    Teman sokong kata2 Abgcho...byk kesilapan yg berlaku semlm...dan yg tak boleh kami terima ialah tentang kenyataan coach selepas game...menyalahkan individu atau pemain secara terang2an...Coach pun satu jgk...org dah tau baca game...dah tau weakness atau lubuk Perak....tapi apa yg dia buat....maintain dgn 3-5-2...walaupun semlm dpt dilihat player dh mula letih & hilang kosentrasi...dia tetap buat selamba je...pastu berlakon pekup2 muka....mana player2 muda yg dia katakan bagus tu??Kalau coach admit kata deme bagus...bagi le peluang deme main...jgn ckp je...Semlm kalau tgk betui2 berapa kali S.Kunalan tu terlepas...nape tak cari org tutup loophole tu??

    Ntah le...malas dh teman ckp berapi2 psl SD ni....Utk player2 teman paham perasaan korang tapi please le jgn le cepat sgt mengalah....dah nak abis season dah ni...berilah komitmen...fokus dan kosentrasi penting....kami sayangkan anda...kami sayangkan Perak.....teruskan kecemerlangan....anda belum tersasar jauh...masih ada sisa perjuangan yg perlu digapai....Piala M'sia masih ada....kita buat dan buktikan dulu...musim yg baru ni kita bukak buku baru....
    Perak boleh!!Buktikan!!Skor Yob Skor!!

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. amirfsl

    gol pertame ns paling teman sedih!tp nak buat cmne,rio ferdinand,carles puyol,john terry,semue pernah buat kesilapan n buat gol sendiri,tp yang membezekannye,diorang tak mudah mengalah,sampai satu mase dalam match yang same,dorg sungguh2 nak tebus kesilapan dan boleh skor plak!kalo keseluruhan skuad mempunyai semangat sedemikian,memang team yop bley jadi pasukan yg dicemburui,,betul persembahan perak semalam jauh dari kemampuan sebenar,jadi harap2 pas ni pisang tak berbuah due kali,,teman tetap sokong perak!beri penekanan pade aspek passing ngan defending,kalo attack tak hebat tapi defend hebat,boleh lagi pakai,tapi kalo atack tak hebat n defend pun 2 kali 5,,lain bunyi n resultnye nanti,steve,tolong lebih realistik n produktif lagi lepas ni,,kalo gem menang tapi permainan buruk,tak best gak,,biarlah kalah tapi permainan menghiburkan,kemas!bangkit perak,dah nak sampai finishing line dah ni..

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. abgcho

    1st gol- munoih taping kat zaquan??? apekeheinye yob??

    2nd gol-silap aah y xbid lgsung kunalan nk cross..

    3nd gol- mungkin xdisengajekan

    berubahle kepade y lebey baik- harapan dari awok- lamborian-

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. amirfsl

    teman nak bagi cadangan,,kalo berhadapan dengan player2 attacker lawan yang laju2,gune le formasi 4-4-2 n gune defensive deep,lagi bagus kalo ade sorang defensive midfield untuk kekang mane2 player yang lincah dan mampu mengucar-kacirkan benteng pertahanan kite,,memang betul cakap orang:cakap memang senang tapi inile bende yang paling efektif dalam dunie bola sepak kecuali berlaku bende2 yang tak diingni,,itu jelah!maju yop!

    Likes(0)Dislikes(0)
  5. nagabersembor

    ape nak buat udah last2 musim liga ni le perak kalah je memanjang..x de rezzeki le thn ni...kena redha je ape yg terjadi kt team kesayangan kita...

    Likes(0)Dislikes(0)
  6. m_anip2

    tahniah steve!!!tahniah!!!"kecemerlangan' yg anda berikn akan diingati dlm lipatan sejarah bolasepak perak...knapa sejarah???sbb omputih seekor 2 harus dipecat serta merta...

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.