Perlawanan TM Liga Super 07/2008 – 5 April 2008

TM Liga Super

6 perlawanan akan berlangsung malam ini dalam kempen TM Liga Super 07/2008 dengan pendahulu liga super, Kedah berkunjung ke Stadium Shah Alam menentang Selangor. Sementara itu skuad penyu, Terengganu akan menanti kunjungan Perlis di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah.

Jadual Perlawanan TM Liga Super Sabtu 5 April 2008:

Selangor vs Kedah
Stadium Shah Alam

Terengganu vs Perlis
Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah

PDRM vs Pahang
Stadium Majlis Perbandaran Selayang

DPMM FC vs Pulau Pinang
Stadium Hasanal Bolkiah

My Team FC vs Sarawak
Stadium MBPJ, Kelana Jaya

Perak vs Johor FC
Stadium Perak, Ipoh
Nota: Semua perlawanan akan berlangsung pada pukul 8:45mlm kecuali di Stadium Hasanal Bolkiah iaitu 8:15mlm.

Likes(0)Dislikes(0)

11 thoughts on “Perlawanan TM Liga Super 07/2008 – 5 April 2008

  1. satorare

    Putih Kuning Hitam lambang negeri..
    Semangat juang ada pada kami...
    Kejor Yop Kejor slogan kami..
    Ole-Ole Perak sudah mari...
    walau apa, walau kenapa..
    malam ni perak musti dpt 3 point...
    Insyaallah...

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. miez3

    Bagi teman kalau Perak boleh mengulangi tempo perlawanan sepertimana deme kalahkan Johor FC time FA Cup ari tu...insyaALLAH...kemenangan akan berpihak pd kita...kepada player2...sila beri tumpuan dan fokus.....admin...kalau jumpa deme sebelum buat lintas langsung tu sampaikan salam saya....selamat berjuang...kami dibelakang anda semua....!!
    Kejor Yob Kejor!!Malam ini buktikan anda yg terhebat!!

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. razlan

    Come On perak! lagi tiga mata malam ni... johor fc boleh ditewaskan... buktinya pada mac lepas perak telah menewaskan johor fc 3-0... buktikan sekali lagi perak boleh melakukannya

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. me 109

    teman nak tengok PERAK boleh menang mlm ni.Tapi agak susah nak kata juga.Pasal Johor FC ni merupakan team yg liat dan juga bogey team pasukan kejor yop kejor ni.
    musim ni dan seblum ni.Tah kenape,mungkin kerana deme main sistem 9-0-0-1.Satu striker,9 defender.
    Walaumacamana pun....good luck PERAK.
    My prediction...Perak 1 Johor FC 1,S`gor 2 Kedah 1.
    PERAK should play the same team that played Kitchee FC to maintain consistency.

    Likes(0)Dislikes(0)
  5. pie

    Teman harap menang la malam ni
    Dapat 2-0 pun cukup
    S'gor plak hrp2 kalah
    Biarlah team Perak dpt potong team S'gor
    Bior team utara 2-2 berada di kedudukan liga yg baik
    KEDAH< PERAK

    Likes(0)Dislikes(0)
  6. miez3

    Kpd Miwan Tapah.....mike dok kat area mana??Teman pun dok kt S'ngor gak....bleh pegi minum2...
    Psl live jgn le mike risau...admin kita ni rajin skit....so far mana pernah dia hampakan kita kan?

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.