Perlawanan TM Liga Premier 07/2008 – 14 April 2008

TM Liga Premier

TM Liga Premier 07/2008 malam ini akan menyaksikan skuad Harimau Muda menentang pasukan Kuala Lumpur di Stadium Bolasepak Kuala Lumpur di Cheras manakala pendahulu liga premier Plus FC akan menanti kunjungan Felda United FC di Stadium Majlis Perbandaran Selayang.

Jadual Perlawanan TM Liga Premier 14 April 2008:

Kuala Muda vs Melaka
Stadium Darul Aman, Alor Setar

Plus FC vs Felda United FC
Stadium Majlis Perbandaran Selayang

Proton FC vs ATM
Stadium MBPJ, Kelana Jaya

Kuala Lumpur vs Harimau Muda
Stadium Bolasepak K.Lumpur

Johor P.Gudang vs Sabah
Stadium Tan Sri Dato’ Hj Hassan Yunos

Kelantan vs Shahzan Muda
Stadium Sultan Mohd Ke-IV

Nota: Semua perlawanan berlangsung pada pukul 8:45mlm

Kedudukan semasa TM Liga Premier 2007/2008

Pasukan P M
Plus FC 20 50
Kuala Muda 19 48
Kelantan 20 44
Johor 19 39
Sabah 19 34
Felda United FC 19 25
Harimau Muda 20 21
Melaka 19 20
Shahzan Muda 19 18
PKNS FC 20 17
Proton FC 19 17
Kuala Lumpur 19 14
ATM 20 12

5 penjaring terbanyak TM Liga Premier 2007/2008

  1. M. Moustapha | Kelantan | 23 gol
  2. Otelo Espinola | Johor | 22 gol
  3. Alex Agbo | Plus FC | 17 gol
  4. Liew Kit Kong | Kuala Muda | 14 gol
  5. Ahmad Fakri | Harimau Muda | 9 gol
Likes(0)Dislikes(0)

5 thoughts on “Perlawanan TM Liga Premier 07/2008 – 14 April 2008

  1. amirfsl

    plus fc kene jage2,kelab kuale mude tu name jek mude,tapi tak jauh kat nombor due,ade satu game dalam tgn,,tak mustahil deme boleh menang liga..

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. abgcho

    aah..kene berjage2..didapati kedua2 club tu adeje player2 kite y xdiberi kepercayaan utk lkerap diturunkan dulu...mungkin peluang utk mengambil blk player2 ni susah kalu team deme dah msuk liga super...huhu

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. amirfsl

    harap2 skuad yop ade anta scout ke liga perdane ni dan tgk mane2 player yang berbakat,,byk kelab2 ade player yang kurang tername tapi bakat 'boleh tahan'!tunggu mase jek nak meletup!

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. seansan00

    emmm... blum sempat team neger or kelab ambik.. FAM ckp: die milik kami.. nak ckp ape lg kome.. nganga mulut je la..

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.