Keputusan TM Liga Premier 07/2008 – 4 April 2008

TM Liga Premier

TM Liga Premier 07/2008 telah berakhir malam tadi dengan skuad Harimau Muda tumpas kepada Kelantan di Stadium Sultan Mohd Ke-IV dengan jaringan 4 gol berbalas 1 manakala Plus FC mengekalkan kedudukan di persada liga premier apabila turut membenam cabaran Shahzan Muda di Stadium Majlis Perbandaran Selayang dengan jaringan besar, 4 gol tanpa balas.

Keputusan Perlawanan TM Liga Premier 4 April 2008:

Kuala Muda 3 – 2 Sabah
Stadium Darul Aman, Alor Setar

Plus FC 4 – 0 Shahzan Muda
Stadium Majlis Perbandaran Selayang

PKNS FC 1 – 2 Melaka
Stadium MBPJ, Kelana Jaya

Kuala Lumpur 0 – 3 Proton FC
Stadium Bolasepak Kuala Lumpur

Johor 2 – 1 ATM
Stadium Tan Sri Dato’ Hj Hassan Yunos

Kelantan 4 – 1 Harimau Muda
Stadium Sultan Mohd Ke-IV

Nota: Semua perlawanan berlangsung pada pukul 8:45mlm.

Likes(0)Dislikes(0)

5 thoughts on “Keputusan TM Liga Premier 07/2008 – 4 April 2008

  1. razlan

    Teman dah lama kenal pengurus pasukan PLUS FC ni, memang dia sentiasa professional dlm kerja2 dia. org yg macam ni, macam azrai khor yg kita perlukan dlm arena sukan malaysia

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. miez3

    Cuba check kut2 coach tempatan ni boleh jd coach Perak....teman salute Azrai Khor ni....mana le tahu kut2 ada yg ikut jejak langkah dia....harapkan coach asing..tak kemana...dah le tu susah nak bagi pendapat....kena pulak dah biasa jadi commentator kt tv.....uiihhh....mcm selebriti tu...

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. pie

    Keputusan yang dijangkakan
    yang di atas tetap diatas
    yang dibawah tetap dibawah
    Memang sejak dua menjak ni jurulatih tempatan lbh baik dr jurulatih import
    tgklah Dollah, Azrai Khor dan jurulatih2 tempatan lain.
    Makin hari makin menonjol.
    TAHNIAH KPD JURULATIH TEMPATAN

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.