Video Rangkuman Jaringan Gol | Perak Vs P. Pinang | TM Liga Super 07/2008

TM Liga Super

TM Liga Super 07/2008
15 Mac 2008
Stadium Perak, Ipoh
8.45mlm.

Keputusan Penuh:
Perak 3 – 1 P. Pinang

Rangkuman jaringan perlawanan tersebut hanya boleh dilayari Ahli Berdaftar sahaja dibahagian MEDIA. Kepada yang belum berdaftar, sila daftarkan diri anda terlebih dahulu untuk menonton video tersebut.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

5 thoughts on “Video Rangkuman Jaringan Gol | Perak Vs P. Pinang | TM Liga Super 07/2008

  1. pie

    huh jaringan yang agak menarik untuk gol kedua dan ketiga. hanya mencari ruang yang menarik. Tahniah CC teruskan usahamu untuk memburu kasut emas tahun ini. kepada KJ plak harap2 tahun ni untuk pemain tempatan masih lagi untuk KJ. Beza gol dah tak banyak dengan safee sali hanya 3 dan zaquan Adha 5 gol. senarai penjaring untuk sepuluh terbaik hanya ada 3 pemain tempatan ini. Yang lain agak jauh. 7 orang dikuasai oleh pemain import. oklah teruskan perjuangan yang belum selesai dan mainlah berhati2 supaya tiada kecederaan yang dialami dan dapat menurunkan kesebelasan yang paling mantap

    KEJOR YOB KEJOR
    SKOR YOB SKOR

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. active11

    Semoga gandingan Perak terus mantap. Tak kira la siapa yang jadi top scorer, yang lebih utama team Perak perform dan menang dua tiga piala heheh.

    Khalid-pemain yg bijak menghidu peluang.
    Carlos-pemain yg lambat panas, tetapi dah mula serasi bergandingan dgn Khalid.

    Semoga terus success!!!
    Cheer Up Yobs!!!

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. miez3

    Redzuansky..salam sahabat...
    Yob dh jadi ahli?Ok...bila dh log in nanti masuk kt "media" tu...kalau nk tau ada kt paling atas page ni....bersebelahan "gallery"...klik situ pastu bila dah masuk tgk ada screen kecik kt page "media" tu...haa...bwh screen tu ada list video2 yg terdahulu...scroll je kt bwh nanti ada le video rangkuman perlawanan yg admin siarkan...haa..macm tu je...dulu teman pun confuse gak....try le dulu...agak2 tak faham...admin boley tolong kut....hehehe

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. miez3

    Tahniah CC atas jaringan...pandai cari peluang...teman tgk live kt T.V. mlm tu...gandingan yg serasi...well done Yob!!

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.