Video Rangkuman Jaringan Gol | Kedah Vs Perak | TM Liga Super 07/2008

TM Liga Super

TM Liga Super 07/2008
24 Mac 2008
Stadium Darul Aman
8.45mlm.

Keputusan Penuh:
Kedah 5 – 1 Perak

Rangkuman jaringan perlawanan tersebut hanya boleh dilayari Ahli Berdaftar sahaja dibahagian MEDIA. Kepada yang belum berdaftar, sila daftarkan diri anda terlebih dahulu untuk menonton video tersebut.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

10 thoughts on “Video Rangkuman Jaringan Gol | Kedah Vs Perak | TM Liga Super 07/2008

  1. karboxa

    tak leh tengok pun video??

    Jawapan dari admin: Banyak sebab kenapa anda tidak dapat menonton video tersebut, antaranya:

    1) Adakah anda berada dibelakang Firewall atau Proxy? sebagai contoh kebanyakkan Universiti, Kolej, Pejabat Kerajaan serta beberapa syarikat swasta tidak membenarkan flash video dimainkan dikomputer mereka.

    2) Sudahkah anda memasang perisian flash terkini? jika belum sila berbuat demikian disini.
    Flash Player Version 9

    Untuk memudahkan kerja-kerja "troubleshooting" anda, sila layari laman web You Tube, jika anda tidak dapat mengakses laman web tersebut maka kedua-dua perkara di atas adalah sebab utama perkara tersebut terjadi.

    MEDIA < --Klik diruangan ini untuk video rangkuman jaringan tersebut.

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. mika

    nampak sgt tak der sokongan utk perthanan....mlm khamis ni entah mcm mana...tp wlau mcm mna pun mika akan tetap dtg utk beri sokongan padu utk TEAM PERAK......... kejor yob kejor... terus berjuang perak.........

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. repasi

    ape yg nk disedihkn yobs n yongs sume..nasi dh jd bubur..dr ape yg sudah dipamerkn oleh player perak menampakkan pasukan kite semakin jauh ketinggalan berbanding pasukan kedah..xtau dimana silapnya..myb dipihak pengurusan harus bertanggungjawap dgn ape yg berlaku..kikiskan ego,buang yg keruh ambik yg jernih..kte harus same2 mantapkn pasukan dr semasa ke semasa..bkn barisan pemain yg harus dirombak tetapi taktikal yg harus diubah..kalo SD dh kering idea utk mantapkn pasukan eloklah rasanye bg peluang kt org lain yg lbh baik dan terbukti pencapaiannya..sepanjang SD melatih perak pun xde kejayaan yg membanggakn utk pasukan..setakat runner up nk bt ape, kami mahukn piala bkn sekadar aksi dipentas final sahaja

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. repasi

    kekalkn subra dan n azlan dibarisan pertahanan dan nantha jd DM..variasikn lg strategi..pelbagaikn taktikal supaya pasukan lwn xbole nk bc permainan perak..beranikn ketengah player muda..pengurusan perak diharapkn lebih pandai jg pemain pasukan negeri,jgn mudah sgt nk lepaskn player kite masuk ke pasukan lain..kalo jd jgk player perak nk berhijrah,pengurusan wajibkn yuran perpindahan untuk kite tgkap player lain plak..xpun untuk kantung pasukan dlm mngendalikan projek pencarian bakat muda..rajin2 tgk bakat anak orang asli,mereka ni bagus bermain xhirau sakit,penat cuma kurang diberi perhatian sahaja..fikir2kan la utk kemajuan bersama..setakat beri pendapat kami disini bolehla tp pelaksanaannya kami mengharapkn pihak berwajib mengambil tindakan segera..kami sygkn pasukan

    Likes(0)Dislikes(0)
  5. pie

    Udahle yob and yong benda dah lepas. betul gak kata setengah yob dan yong mgkn SD dah kering otak corak perlawanan selalunya sama dan 1st eleven juga diharapkan kalau bubuh pemain lain, lain jadinya. Harap2 pasni lwn dlm piala FA ngan s'gor adalah peningkatan.tak banayk yg disumbangkan oleh SD sepanjang kariernya menjadi jurulatih perak paling teman geram semasa dia membuat kenyataan di akhbar kata dia lbh kenal Liga Super Singapura berbanding dengan Liga Super Malaysia. itulah yg bt teman rasa egonya terlampau tinggi. pas pada tu kena bungkus plak 6-1. main ngan selangor gak nyaris2 and then main ngan kedah bungkus lagi kalau takat 2 3 gol xpalah gak ni sampai lima. dimana silapnya. adkah kerana pemain ke 12 milik kedah memainkan peranan sehingga penuh stadium dan luar stadium? Sama2lah pikir2kan dan carilah penyelesaian. Sebenarnya teman sayangkan sangat pasukan teman tulah teman nak tengok mereka berada pada zaman 1998 - 2002. at least masa tu dua kali juara PM, menang liga no 1. Entahlah harap2 ada perubahan lepas ini.

    Kejor yob kejor
    skor yob skor

    Likes(0)Dislikes(0)
  6. nessta

    tq admin..
    saya dh tgk video tu...
    wlupon sy penyokong Kedah...tapi sy berpendapat pasukan Perak tak seteruk mana..cuma coach perlu berani mengetengahkan pemain2 muda yg bertenaga...dan berani memvariasikan posisi pemain2 yg sedia ada..supaya tidak mudah dibaca corak permainan mereka oleh pihak lawan...seperti pasukan Kedah pasukan Perak juga mesti mempunyai ramai budak2 dr team Piala Presiden kan...so apa tggu lagi coach???
    Selamat maju jaya utk pasukan Perak...
    TQ Admin...

    Likes(0)Dislikes(0)
  7. maedusa_chaiya

    Atenye emak teman orang Batu Gajah.

    Ayah teman orang Sungai Limau.

    Seumo idop teman, dilahirkan di Kedah, dibesarkan di Kedah.

    Kedah tetap pilihan di hati. Cuma masa raya saja teman balik ke kampong di Batu Gajah.

    Sedih jugak la nengok Perak kena belasah.

    Atenye kome xde pemain mude yang bagus ker?

    Selamat maju jaya Yob.

    P/s: Arwah Pak Long teman (Ahmad Kamal Endud) orang manggil die YOB. Bile oghang dok kate Kejor Yob Kejor, teringat teman kat Pak Long.

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.