Video Rangkuman Jaringan Gol – Perlis Vs Perak – TM Liga Super 07/2008

TM Liga Super

TM Liga Super 07/2008
15 Jan 2008
Stadium Utama, Kangar
8.45mlm.

Keputusan Penuh:
Perlis 2 - 0 Perak

Rangkuman jaringan perlawanan tersebut hanya boleh dilayari Ahli Berdaftar sahaja dibahagian MEDIA. Sila daftarkan diri anda terlebih dahulu untuk menonton video tersebut.

Fairytale Of English Man

Turut disiarkan adalah rangkuman video isu keceluparan Steve Darby yang disiarkan oleh Info Sukan RTM1 tengahari tadi.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

5 thoughts on “Video Rangkuman Jaringan Gol – Perlis Vs Perak – TM Liga Super 07/2008

  1. mika

    yob.. team kite tengah bermasalah skarang.... diharap pihak2 tertentu dapat menyuarakan pendapat pada saluran2 yg betul tanpa mengaibkan pasukan kesayangan kite "PERAK" teman rasa tak perlulah dihebahkan seluruh malaya... mungkin ia akan menjejaskan prestasi pemain kite.. tapi ape2 pun teman tak puas ati ngan import cili.... teman nak syorkan kat sini rentikan ler guna import cili... gune jer la pemain tempatan yg lebih hebat dari import cili .......bagi teman dah tak ade peluang utk mereka

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. asraf

    mekacih admin siorkan video nih....geram sungguh teman tgk stail penjajah tuh,,sedap dia jer ckp..apa yg tak hebohnye yob...satu malaya berite dah keluornye..

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. asraf

    alahei...tekan ajer yob menu ataih nun media..tapi kena login ler dulu..kalu idak takbleh...mike dok mana yob?kot company beso ke gomen rasenye tak bleh pasey ada firewall deme blok flash player...tapi mike cube ler tengok..kot tak bleh mike tanya ler admin..ok?

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. abgcho

    aah xleh.papepon tengkyu le.....awok konpius..awok kat u .leh kate sume mende nk dibloknye.........hawor bebenor...........

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.