Carlos Arturo Caceres | Video Klip Khas

Berikut adalah senarai nama pengguna yang telah menjawab soalan untuk artikel yang bertajuk:

Carlos Arturo Caceres | Masih Relevan?

Raul hashim
azwanali
Yob Utara
asraf
me 109

Sebagai ganjarannya anda akan dapat menonton beberapa aksi “HEBAT” penyerang ini di ruangan YOBTUBE. Cara-cara untuk anda mengakses ruangan YOBTUBE telah dihantar melalui email berserta kata laluannya. Sila ikut arahan yang diberikan pada email tersebut.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

6 thoughts on “Carlos Arturo Caceres | Video Klip Khas

  1. asraf

    baru jer tgk video tuh....byk sgt silapnye mamat cc nih..rase arituh tgk kat tv tak ler teruk sgt...lepaih tgk video yg admin kasi nih...mak datok..byk bende teman terlepaih pandang rupenye ttg cc nih..elok sgt ler buang kelaut...hampeh

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. putra8878

    teman nengok&rase pengurusan kite dah silap pilih import..drpd c kakikeras ni baik amik fuentes(x selangor)@ noh alam shah(singaporean)@bambang.Selangor pun dah buat pesiapan awal nk lawan kite 2/2/08 ni.elly aiboy akan turun pd game dgn kite.so perak mcm mane?

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. me 109

    Dah nengok dah video tu.Bahaya,PERAK dlm bahaya kalau teruskan memilih pemain seropa ni jadi penyerang kite.Player lain bersungguh2 dapatkan bola,pass cantik2...CC sia2kan gitu saje.CONTOH:Bila Huggins pemain Kedah buat back pass,adeke dia buat gopoh depan keeper Kedah yg sudah hilang akal tu?Peluang keemasan bukan datang selalu.Kena ambik kesempatan kesilapan lawan.Maleh nak cerite panjang lagi.....tolong cari yg lain,sebelum ada `fan` YOB yang kene sakit jantung.Aduuh...dah stress ni...

    Likes(0)Dislikes(0)
  4. Yob Utara

    Teman tengok video petang tadi, tapi kerja banyak sangat tak sempat nak komen. Sekarang ada free sikit jadi bolehlah komen. Pada hari game tu teman memang ada distadium Perak tengok game live. Ada perasan si Carlos ni buat banyak mistake,tapi bila tengok video klip ni balik rasa macam nak pegi cekik je dia.

    Punyalah banyak mistake Tuhan je tau..selain dari yang yob me109 tu cakap, ada 2 peluang satu masa Khalid tanduk dekat dia tapi terhegeh2 nak sepak bola dan satu lagi masa Razali cross depan pintu gol..kaki kiri tak hidup ke yang susah payah sepak guna kaki kanan? Gol2 tu kalau dengan Khalid dah tentu boleh skor punya.

    Bukan tak menerima takdir, tapi patutnya kita menang malam tu, mungkin tindakan red card Khalid ada kena mengena dengan Carlos agaknya. Nampak tension sangat dalam video tu bila Carlos selalu lepaskan peluang yang patut gol. Akibatnya dia pegi tackle pemain Kedah, naya betul.

    Final word dari teman..gantilah dengan orang lain, dah cukup derita kita dengan prestasi semasa dia.

    Likes(0)Dislikes(0)
  5. azwanali

    Well, ape nak dikatekan yob. Si carlos tu mmg langsung takde bakat jadi striker. Kalau mcm ni gayenye, tak kemana Perak musim ni. Sepatutnye pihak pengurusan Perak kena bertegas. Jgn bgi muka ngan si Carlos tu. Lepas game PDRM ni, Si Carlos tk improve jugak, hantar balik kg tanam cabai je laa. Jgn simpan lama2. Tu je carenye.

    Ape2 hal thank admin for the video "CArlos Kekeras Tribute video" edisi Perak vs Kedah.
    Rasenye byk lagi edisi akan datang!!!!!!!!!!!!

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.