Khalid Jamlus – Rangkuman Jaringan Gol

Mohd. Khalid Jamlus

Klip video ‘Khalid Jamlus – Rangkuman Jaringan Gol’ ini hanya boleh ditonton oleh ahli yang telah berdaftar sahaja di ruangan Media.

Klip sepanjang 4 minit 45 saat ini memaparkan aksi jaringan gol dari beliau sewaktu bersama dengan pasukan Perak di dalam beberapa siri perlawanan TM Liga Super dan TM Piala Malaysia musim 2006/07 yang lalu.

Terima Kasih
admin

Likes(1)Dislikes(0)

7 thoughts on “Khalid Jamlus – Rangkuman Jaringan Gol

 1. padiltaiping_81

  Teman setuju gak..khalid sememangyer seorang penyerang yang berada pada kelas yang tersendiri..beliau memiliki penyudah yang baik walaupun ada kalanya beliau menghadapi saat2 prestasi yg turun naik dalam persembahan beliau.

  buat masa ini prestasi khalid berada pada tahap terbaik..setakat ni belum ada penyerang muda tempatan perak yg menunjukkan potensi sebagai penyerang prolifik seperti khalid sebagai pelapis nanti..

  khalid merupakan antara pemain perak yg bakal menjadi lagenda skaud seladang seperti azizol abu hanifah,nizam adzha yusof...

  Likes(0)Dislikes(0)
 2. Raul hashim

  khalid boleh. harap razali pun blh tiru mcm dia. tp sebenornya tanpa shahrul khalid xblh jgk jaringkan gol. tu le aset kt sebenornya.

  Likes(0)Dislikes(0)
 3. asraf

  apapun org kate pd khalid....dia masih yg terbaik kat perak dan malaysia bab skor gol untuk pemain tempatan..,..

  go khalid go..........

  Likes(0)Dislikes(0)
 4. fiv_zal

  kejor yob kejor....
  khalid boleyy.. perak boley....
  hidup lid.. hidup perak.....
  moga 07/08 khalid mnambah koleksi award!!!!

  Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.