Perlawanan Persahabatan Pasukan Perak

Perak Vs Plus FC
Rabu 7 November 2007
Stadium Perak
8:15 Malam.

Perak Vs Malinja FC
Sabtu 10 November 2007
Stadium Perak
8:45 Malam.

Tiket-tiket perlawanan dijual dengan harga RM5 untuk perlawanan ini. Dijangkakan pemain import pertahanan Perak dari Chile, Mario Berrios akan diturunkan pada perlawanan menentang Malinja FC pada hari Sabtu 10 November 2007 nanti.

Pada hari itu juga Persatuan Bolasepak Perak ( Perak FA ) akan membuat pengumuman penajaan yang bernilai RM 2 juta pada sidang akhbar yang dijadualkan pada pukul 8 malam.

Terima Kasih
admin

Likes(0)Dislikes(0)

5 thoughts on “Perlawanan Persahabatan Pasukan Perak

  1. miez3

    Admin...

    Bleh tolong update result setiap friendly match tak?Teman & kawan2 yg duduk jauh dr Perak ni nk tau le gak perkembangan pasukan kita ni

    Likes(0)Dislikes(0)
  2. Yob Utara

    Takpe..bior teman tolong updatedkan, teman tak pegi game ni, tapi member kat ipoh ada yang tengok. Memula dia sms 3-2 Perak leading...pastu katanya kita kalah dengan KL Plus 5-3. Khalid tak main langsung game ni katanya, coach nampak macam nak try banyak player on the game. KL Plus main bebenor katanya...penonton sikit tak sampai 500 orang je rasanya...tiket 5 ringgit. Ramai datang nak tengok si mario berrios tu je, ada semalam katanya tapi tak main pasai baru sampai.

    Lain-lain info takde...kot member teman sms tipu...teman tertipu le kome semua..he he he.

    Likes(0)Dislikes(0)
  3. mim

    keputusan perlawanan antara perak fa vs malinja fc, kedah memihak kepada perak dengan jaringan peark 4 - 1 malinja fc

    Likes(0)Dislikes(0)

Comments are closed.